LINDA DE RIDDER, OPERATIONEEL MANAGER BIJ TENICT

Linda werkt als operationeel manager bij TenICT, een van onze leveranciers. Wij vinden het allebei belangrijk dat een samenwerking betekenisvol is, die van ons verloopt dan ook erg goed. Meer weten? Lees dan gauw verder!

Hi, ik ben Linda!

Binnen TenICT ligt mijn hart bij business development. Ongeveer 70% van mijn tijd ben ik te vinden bij onze opdrachtgevers waarbij geen relatie of partnerschap hetzelfde is. Zo is ook mijn werkdag elke dag anders.

Ik begeleid een aantal infrastructuurspecialisten bij onze opdrachtgevers. Dit doe ik omdat het belangrijk is om ‘feeling’ te houden met onze consultants, maar ook om ze in hun ontwikkeling te motiveren hun persoonlijke doelstellingen te behalen.

Het allerleukste vind ik de dynamiek binnen onze organisatie. Ik heb een ambitieus maar ook gezellig team om me heen, dat is voor mij heel belangrijk. Daarnaast houd ik gewoon van dit werk. Ik krijg er energie van om opdrachtgevers blij te maken met kwalitatief hoogstaande consultants, daar word ik écht blij van!

Wat TenICT doet

We zijn een gespecialiseerd IT-Infrastructuur bedrijf. Zo bieden we Solutions, Consultancy en managed Services. We zijn inmiddels een grote club met 200 medewerkers. We werken alleen met specialisten die goed gecertificeerd zijn, maar ook echt een doel voor ogen hebben en heel gedreven zijn. We zoeken altijd de toppers binnen de infrastructuurbranche.

Waar we trots op zijn

We hebben een laag verloop, dat wil zeggen dat onze medewerkers lang bij ons werken, super tevreden zijn en dat we daarom ook een goede band opbouwen en onderhouden met elkaar. Dat maakt ons trots!

Onze samenwerking met Myler

Ik heb al een lange tijd goed contact met Menno van Barneveld. Ik kende hem al voordat ik bij TenICT werkte. Het is leuk dat je elkaar op een andere plek weer tegenkomt en weer net zo goed kunt samenwerken.

Myler is een club die zelf veel aandacht en tijd besteedt aan opdrachtgevers en partners. Daardoor ontstaan goede relaties waar je op terug kan vallen, maar vooral ook mogelijkheden om samen strategisch te groeien.

“Geen verrassingen en oprechte betrokkenheid, dat is voor mij key binnen een partnership. Dat zorgt dan ook voor een goede match tussen TenICT en Myler.”