IT-professional Max Bettman werkt met veel plezier via Myler aan opdrachten. Waarom? Dat legt hij je graag uit!

IT-professional Max Bettman werkt via Myler aan een opdracht bij DJI. Als projectmanager helpt hij een categoraal/specialistisch ziekenhuis bij de implementatie en doorontwikkeling van hun Elektronisch Patiënten Dossier. Als specialist in bedrijfsvoering en optimalisatie van administratieve processen bij zorginstellingen heeft Max, zeker met het oog op de toenemende complexiteit van wet- en regelgeving, een uitdagende, maar zeer dankbare taak. Max legt je graag uit waarom hij als zelfstandige werkt, en waarom hij dat met veel plezier via Myler doet.

Waarom werk je voor jezelf?

Zelfstandigheid betekent voor mij zelf keuzes maken, daar de vruchten van plukken en er de consequenties van dragen. Ik kan me achter niemand verschuilen, ik kan niet achterover leunen en iemand anders de keuzes voor me laten maken of ergens de schuld van geven.

Als zelfstandige ga ik mezelf daardoor steeds beter kennen en waarderen.

“Dat dwingt mij elke dag weer om weloverwogen te bepalen wat ik wel en niet doe. Voor mezelf en voor mijn bedrijf, en zeker ook in de opdrachten die ik uitvoer.”

Waarom werk je via Myler?

Daar heb ik meerdere redenen voor, Myler heeft namelijk:

  • Mooie opdrachten bij leuke opdrachtgevers.
  • Een duidelijke en prettige manier van communiceren en komt afspraken na.
  • Snelheid! Bij deze opdracht startte ik al binnen 2 weken.
  • De financiële afwikkeling goed voor elkaar. Het urenregistratiesysteem en reversed billing werken prima en de betaling is altijd op de afgesproken datum.

Tot slot…

Als eigenaar van een consultancy bureau heb ik meerdere werknemers. Bij DJI werk ik samen met een van hen, die ook via Myler werkt. Dit bevalt zo goed dat ik het liefst al mijn werknemers via Myler zou inzetten, ik check dan ook regelmatig de nieuwe opdrachten op jullie site.

Dank je wel, Max!

We zijn erg blij met jouw mooie woorden en hopen dat we nog lang op deze prettige manier met jou mogen samenwerken!

Ben je na het lezen van dit blog ook geïnteresseerd in een leuke opdracht, schrijf je dan nu in! Met een Myler-profiel kun je direct reageren op de nieuwste opdrachten.