Dankzij de ruim 20 jaar ervaring als inkoper bij verschillende soorten organisaties, heeft zelfstandig professional Jos nu een gave opdracht bij het CAK in Den Haag.

Jos deed zijn ervaring op bij veel verschillende opdrachtgevers, van beursgenoteerde bedrijven tot aan (semi) overheid instellingen. De laatste tien jaar specialiseerde hij zich in het vakgebied van Europees aanbesteden en projectmanagement, en het verder ontwikkelen van soft- en social skills. Jos heeft de evolutie van het inkoopvak van kelderfunctie tot aan boardroom level mogen meemaken en vindt het ook helemaal leuk om (jong) talent te enthousiasmeren voor zijn prachtige vak.

Bij het CAK in Den Haag ervaart hij een mooie en inspirerende werkomgeving in een veranderende werkcultuur. Jos begeleidt daar Europese aanbestedingen: van inkoop van ICT software, SAAS Cloud oplossingen tot aan inhuur van extern personeel. Waarom Jos dit tegenwoordig met groot plezier als zelfstandig professional via Myler doet, vertelt hij je graag!

Waarom werk je als zelfstandig professional?

Meer vrijheid is blijheid! Begin dit jaar heb ik voor mijzelf de knoop doorgehakt en ben ik gestart als zelfstandig professional onder de bedrijfsnaam Inkoophuis. Een spannende, maar ook een leuke periode.

Waarom kies je voor werken via Myler?

Myler heeft een raamovereenkomst met het CAK afgesloten na het doorlopen van een Europese aanbesteding. Het CAK zocht een ervaren (senior) inkoper. Vervolgens ben ik via Myler met het CAK in gesprek gegaan.

Wat vind je van onze samenwerking?

De samenwerking bevalt mij tot nu toe goed. Ik word als zelfstandig professional goed geïnformeerd en betrokken bij het plaatsingsproces en ik krijg ongevraagd goede adviezen. Daarnaast kan ik altijd terugvallen op een medewerker bij Myler als ik toch nog vragen heb.

“De professionele aanpak van Myler spreekt mij erg aan en niet geheel onbelangrijk voor een zelfstandig professional, de afspraken worden nagekomen.’

Wil je verder nog iets kwijt?

Als ondernemer wil je altijd je kansen en risico’s zoveel mogelijk spreiden. In de huidige arbeidsmarktconjunctuur zijn er relatief veel inkoopopdrachten voor het type zelfstandig professional als ik, en het einde is nog lang niet in zicht. Ik zou graag met maximaal drie matchmakers een samenwerking  willen aangaan, hierdoor ontstaat er meer commitment naar elkaar toe. Het zou dan ook mooi zijn als ik Myler hiertoe mag rekenen.

Dank je wel!

Dank je wel Jos, voor je uitgebreide antwoorden en wat goed om te horen dat wij jou zo naar tevredenheid kunnen helpen. Mede dankzij onze samenwerking binnen HeadFirst Group, waar wij sinds oktober 2018 onderdeel van zijn, kunnen wij nu ongetwijfeld nog meer voldoen aan jouw wensen. We hopen dan ook dat we nog lang met elkaar zullen samenwerken!