Myler Berichten https://www.myler.nl/nieuws/index.html nl-nl © Myler 2019 Sat, 24 Aug 2019 18:50:01 +0200 60 Employer branding helpt bij sourcing van IT personeel https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/employer-branding-helpt-bij-sourcing-van-it-personeel.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/employer-branding-helpt-bij-sourcing-van-it-personeel.html Sourcing van IT personeel is een constante uitdaging. Zelfs al vlakt de overall groei in vacatures gaandeweg af, het blijft een fikse puzzel om hoogwaardige IT functies goed in te vullen. Goede employer branding kan daarbij helpen.

]]>
Wed, 21 Aug 2019 14:33:00 +0200 Nieuws
Internationale IT recruitment? Myler regelt het https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/internationale-it-recruitment-myler-regelt-het.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/internationale-it-recruitment-myler-regelt-het.html De vakantie is bij uitstek het moment om na te denken over nieuwe sourcing oplossingen zoals internationale IT recruitment. Myler’s Global sourcing dienstverlening blijkt namelijk steeds vaker een prima optie om schaars IT talent te vinden.

]]>
Wed, 07 Aug 2019 11:05:00 +0200 Nieuws
DJI kiest voor HeadFirst Group https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/dji-kiest-voor-headfirst-group.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/dji-kiest-voor-headfirst-group.html HeadFirst Group, waar Myler onderdeel van uitmaakt, gaat ICT-professionals leveren aan de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), zo is gebleken na aanbesteding van de mantelovereenkomst voor ICT-inhuur.

]]>
Wed, 24 Jul 2019 11:00:00 +0200 Nieuws
De bedrijfsanalist programmeert tegenwoordig zelf (een beetje) https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/de-bedrijfsanalist-programmeert-tegenwoordig-zelf-een-beetje.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/de-bedrijfsanalist-programmeert-tegenwoordig-zelf-een-beetje.html Nee, echt programmeren is en wordt niet de core business van de bedrijfsanalist. Maar hij of zij krijgt wel steeds directer te maken met developers. En als ‘citizen developer’ gaat de rol van de analist soms zelfs nog een stapje verder.

]]>
Wed, 10 Jul 2019 16:24:00 +0200 Nieuws
Tijdelijk inhuren van buitenlandse IT’ers een optie? Absoluut! https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/tijdelijk-inhuren-van-buitenlandse-it’ers-een-optie-absoluut.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/tijdelijk-inhuren-van-buitenlandse-it’ers-een-optie-absoluut.html Is in deze krappe arbeidsmarkt het tijdelijk inhuren van IT-professionals uit het buitenland de oplossing? Niet altijd misschien, maar in veel gevallen kan het een uitkomst zijn voor een moeilijk in te vullen positie.

]]>
Fri, 05 Jul 2019 11:00:00 +0200 Nieuws
ICTU selecteert Myler opnieuw als preferred supplier https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/nieuwe-raamovereenkomsten-ictu-voor-tijdelijke-inhuur-externe-resources.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/nieuwe-raamovereenkomsten-ictu-voor-tijdelijke-inhuur-externe-resources.html Op 3 juni 2019 vond de ondertekening plaats van de nieuwe ICTU raamovereenkomsten voor de tijdelijke inhuur van externe resources.

]]>
Thu, 04 Jul 2019 10:39:00 +0200 Nieuws
Propositie marketeer met IT kennis. Een mooie combi https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/propositie-marketeer-met-it-kennis.-een-mooie-combi.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/propositie-marketeer-met-it-kennis.-een-mooie-combi.html IT is een belangrijk topic voor de propositie marketeer. Niet alleen omdat producten en diensten een steeds grotere online component hebben. Ook omdat IT productmarketing zelf steeds meer vraagt van de propositie marketeer.

]]>
Thu, 04 Jul 2019 09:54:00 +0200 Nieuws
Klaar voor .NET Core, beste .NET developer? https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/klaar-voor-.net-core-beste-.net-developer.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/klaar-voor-.net-core-beste-.net-developer.html Als .NET developer vier je volgend jaar de 18e verjaardag van het beroemde framework van Microsoft. End-of-Life is .NET nog lang niet. Maar met de introductie van .NET Core gaat het wel een compleet nieuwe fase in. Ben jij al voorbereid?

]]>
Thu, 27 Jun 2019 09:00:00 +0200 Nieuws
Een extra sprintje voor de agile coach https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/een-extra-sprintje-voor-de-agile-coach.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/een-extra-sprintje-voor-de-agile-coach.html Drukke tijden voor de agile coach. Zaken als de uitbouw van agile van teams naar hele organisaties of de doorgroei richting DevOps, vragen ondersteuning van een topcoach. Ben jij – of ken jij - de ‘agile Koeman’ voor onze klanten?

]]>
Wed, 19 Jun 2019 13:53:00 +0200 Nieuws
Volop in ontwikkeling, PHP ontwikkelaar? https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/volop-in-ontwikkeling-php-ontwikkelaar.html https://www.myler.nl/nieuws/nieuws/volop-in-ontwikkeling-php-ontwikkelaar.html Als PHP ontwikkelaar blijf je jezelf continu ontwikkelen. Want ook al worden er steeds nieuwe talen, tools en methodes bedacht, jouw PHP kennis is nog iedere dag relevant. Logisch ook, met een PHP marktaandeel boven de 70%.

]]>
Thu, 13 Jun 2019 14:41:00 +0200 Nieuws