Als Oracle ERP expert heeft Lenno, via Myler, een belangrijke opdracht bij het CAK. In dit interview vertelt hij je graag meer over zijn uitdagingen en over onze ‘verademende’ samenwerking.

Wat voor een opdracht heb je precies?

Als Oracle ERP expert, analyseer en adviseer ik rondom de inrichting van Oracle ERP voor de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO2020). Op 1 januari 2020 moet niet alleen Oracle ERP staan, maar ook de regelingen en afdrachtensystemen. Die datum lijkt nog ver, maar een jaar is zo om, spannend dus!

Waarom werk je als zelfstandige?

Als zelfstandige kan ik diverse opdrachten combineren. Hierdoor blijf ik scherp. Zo hoor en zie ik veel in verschillende branches en dat werkt voor mij erg verfrissend. Want Oracle ERP is dan wel een standaard applicatie, maar veel zaken zijn met een klein beetje aanpassing ook toepasbaar bij andere organisaties in verschillende branches.

Waarom kies je voor werken via Myler?

Myler is een heel belangrijke partner van het CAK. En omdat ik uit de markt heel goede berichten hoorde over Myler, was de keuze voor Myler snel gemaakt.

Wat vind je van onze samenwerking?

Als medeoprichter van een Oracle ERP dienstverlener, werk ik met mijn bedrijf zoveel mogelijk direct voor eindopdrachtgevers. Maar vaak gaat dit ook via partijen als Myler. En Myler springt er wat mij betreft echt bovenuit. De begeleiding richting de intake, de totstandkoming van het contract en, niet onbelangrijk, de maandelijkse facturering en betaling verlopen heel erg soepel.

“Vanaf het eerste contact tot en met de maandelijkse facturering is het echt een verademing.”

Wil je verder nog iets kwijt?

Ik hoop dat we in 2019 veel mogen samenwerken!

Dank je wel Lenno

Dank voor je mooie antwoorden Lenno! Uiteraard hopen ook wij in 2019, maar ook nog lang daarna, fijn met je te mogen blijven samenwerken!