Haal jij het maximale uit je Outlook agenda?

  • Sterre Slagter
  • 1589

Haal jij het maximale uit je Outlook agenda? Met deze 5 tips helpen we je op weg om nog meer overzichtelijkheid te creëren! Lekker handig!


Categorie: Nieuws

1.       Outlook opschonen
E-mails worden veelal bewaard in verschillende postvakken. Een groot deel van deze mails bevatten foto’s, presentaties of zelfs filmpjes. Probeer de bestanden op te slaan op je computer of in een Cloud-omgeving zodat je de e-mails kunt verwijderen. Via Outlook kun je in een lijst zien welke mailtjes groter zijn dan 1MB.

2.       Outlookagenda
Je kunt binnen Outlook meerdere agenda’s bijhouden. De scheidingslijn tussen werk en privé moet je daarbij wel goed in de gaten houden. Zo kun je bijvoorbeeld een werkagenda aanmaken, maar ook een verjaardagen-agenda en een privé-agenda.

3.       Het delen van je agenda’s.
Je kunt je agenda ook delen met anderen binnen je familie, team of organisatie. Zo kan je anderen op de hoogte houden van jouw afspraken. De ander moet hiervoor gewenst ook een Microsoft account hebben.

4.       Werken met kleuren in je agenda
Je kunt door het gebruiken van kleuren meer structuur aanbrengen in je agenda. Vergaderingen, reistijden en reminders kun je allemaal een ander kleurtje geven. Zo kun je overzichtelijk zien wat voor verschillende agendapunten je hebt in de week.

5.       Maken van etiketten
Wanneer je naambadges, kaarten of brieven wil maken kun je vanuit Outlook een export van contactgegevens maken. Door het koppelen van een Word bestand aan Outlook hoef je alleen nog maar de etiketten af te drukken.

 

 

Bron: Dezaak.nl, Microsoft


Sterre Slagter

Online Marketeer, Myler


Bij Myler ben ik werkzaam op de afdeling Marketing en verantwoordelijk voor het inrichten en uitbouwen van verschillende (online) marketing projecten, events en content.


Tags
  • Outlook
  • agenda
  • plannen