Inspirerende kennissessies voor zelfstandig professionals

 • 373

HeadFirst Group, waar Myler sinds oktober 2018 onderdeel van is, organiseert elke tweede dinsdag van de maand kennissessies voor zelfstandig professionals. Op dinsdag 12 november organiseren wij weer een kennissessie in de Jaarbeurs Utrecht.


Categorie: Nieuws Events

Als Zelfstandig Professional loop je dagelijks risico’s van persoonlijke of bedrijfsmatige aard. Je denkt wellicht dat jou niet snel iets overkomt, maar een fout maken is menselijk. Toch is alles verzekeren ook niet nodig. Daarom neemt ZP Zaken, aanbieder van diverse producten en diensten gericht op Zelfstandig Professionals, jou tijdens de 7e HeadsUp op dinsdag 12 november mee in de mogelijkheden van verzekeringen en pensioenen. Hoe ziet het verzekeringslandschap eruit en bovenal wanneer is verzekeren relevant? Daarnaast staan o.a. ONVZ, Zorg & Zekerheid, Centraal Beheer, BrightPensioen en Hiscox voor jou klaar met raad en daad.

Kun jij in de wirwar van verschillende verzekeringen en aanbieders wel wat advies gebruiken? Of wil je zeker weten dat je voldoende voorbereid bent op de toekomst? Meld je dan snel aan!

Programma en locatie 

De HeadsUps vinden altijd plaats in de Jaarbeurs Utrecht (Beatrixgebrouw) en het programma ziet er als volgt uit:

 • 17.45 uur: Inloop met soep en broodjes
 • 18.30 uur: Interactieve kennissessie over verzekeringsvormen
  Michel Verheij, commercieel directeur bij ZP Zaken, zorgt ervoor dat iedereen begrijpt wat het verzekeringenlandschap te bieden heeft, maar bovenal welke welke op jouw situatie van toepassing zijn. Dit licht hij toe aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden over o.a. cyber security, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en schade van algemene aard. Vanzelfsprekend allemaal toegespitst op jou als Zelfstandig Professional.
 • 19.15 uur: Informatiestands van o.a. ONVZ, Zorg & Zekerheid, Centraal Beheer, BrightPensioen en Hiscox
  Verschillende verzekeraars en pensioenaanbieders adviseren jou over de mogelijkheden voor ondernemers. Heb jij specifieke vragen? Leg deze voor en krijg direct een advies op maat.
 • 20.00 uur: Uitgebreide netwerkborrel

Wil jij ook deelnemen aan een HeadsUp? Stuur ons dan een mail!


Tags
 • Headsup
 • Event