Summer College Tour ‘Professioneel Organiseren van Externe Arbeid’

  • 139

Wil je meer weten over professioneel organiseren van externe arbeid? Kom dan naar een College Tour van HeadFirst Group in Zwolle (13 juni), Zoetermeer (27 juni) of Eindhoven (19 september). Je kunt je hier kosteloos voor aanmelden!


Categorie: Nieuws Events

HeadFirst Group, waar Myler sinds oktober 2018 onderdeel van is, organiseert deze zomer college tours samen met Talentin, Nétive VMS en AevesBenefit. De college tours zijn speciaal voor HR-verantwoordelijken, inkopers, managers en directeuren die extern personeel inhuren en meer willen weten over het organiseren daarvan.

Als je erbij bent dan ga je aan het einde van de dag naar huis met:

  • Tips om het rendement van je leveranciers direct te verbeteren
  • Inzicht in hoe jij jouw inhuurstrategie kunt vormgeven en verbeteren
  • Kennis van praktijksituaties bij collega organisaties

Programma

13.00 – 13.30 uur: Inloop

13.30 – 13.40 uur: Welkomstwoord door Joanne Littooij en Paul Oldenburg (Staffing MS, ook onderdeel van HeadFirst Group)

13.40 – 14.40 uur: Ron Bosma (TalentIn)
Keynote speaker in de College Tour is Ron Bosma van TalentIn. Ron heeft als founding father van Randstad Sourceright de wereld rondgereisd en is beter dan wie ook op de hoogte van alle internationale ontwikkelingen op het gebied van inhuur van extern personeel. Ontwikkelingen waar ook wij in Nederland van kunnen leren. Een agile aanpak, waarbij continue innovatie van het inhuurproces is geborgd, vormt volgens hem de sleutel tot succes. Hierbij is een modern Vendor Management Systeem van belang, maar ook de ontsluiting van arbeidsmarktdata en aansluiting op nieuwe technologie.

14.40 – 15.00 uur: Chris Neddermeijer (Nétive VMS)
Supporting presentaties zijn er van Netive VMS specialist en oprichter Chris Neddermeijer, waarin hij de Artificial Intelligence applicatie ‘Einstein’ uitlegt en loslaat op een inhuurdatabase met gegevens van aanvragen, aanbiedingen en plaatsingen van extern personeel van de laatste 5 jaar. Hier zijn zeer interessante conclusies uit te trekken!

15.00 – 15.15 uur: Pauze

15.15 – 15.40 uur: Stefan de Jong (AevesBenefit)
AevesBenefit verzorgt met inkoopconsultant Stefan de Jong een bijdrage over inkoop- en aanbestedingsstrategieën, marktbenaderingen, contractvormen en manieren van contractmanagement. Wat werkt in welke situatie wel en wat niet? Welke valkuilen, do’s en dont’s zijn er?

15.40 – 16.40 uur: Professioneel inhuren in de praktijk (spreker afhankelijk van locatie)

  • Ingrid Hooymayers, Vitens (Zwolle, 13 juni)
  • Thomas Hopman, Royal BAM Group (Zoetermeer, 27 juni)
  • Maurice Cloosterman, Alliander (Eindhoven, 19 september)

16.40 – 17.00 uur: Afsluiting door Joanne Littooij en Paul Oldenburg (Staffing MS)

17.00 – 18.00 uur: Borrel

Praktische informatie

Data:

  • 13 juni: De Agnietenberg, Haersterveerweg 23, 8034 PJ Zwolle
  • 27 juni: Hofstede Meerzigt, Zonnenberg 10, 2716 PG Zoetermeer
  • 19 september: Het Ketelhuis, Dr. Poletlaan 45, 5626 ND Eindhoven

Tijd: 13.00 - 18.00 uur

Doelgroep: HR-verantwoordelijken, inkopers, managers en directeuren van opdrachtgevers (CPO, COO & CFO) die extern personeel inhuren

Wil je erbij zijn?

Meld je kosteloos aan met een mail naar events@headfirst.nl.