Wij zoeken een nieuwe collega als Lead Sourcer

  • 800

Word jij de nieuwe Lead Sourcer die er met ons team voor blijft zorgen dat wij de beste matchmaker tussen IT-professionals en opdrachtgevers blijven?


Categorie: Nieuws

Myler is succesvol in het verbinden van tijdelijk inzetbare professionals met aansprekende opdrachtgevers. Hiervoor maken we gebruik van ons unieke ZZP-netwerk en werken we efficiënt samen met de beste leveranciers. Daarnaast sourcen we actief in externe bronnen om de juiste ZZP'ers te vinden. Onze ambitie is om hierin de beste te worden en te blijven, en als Lead Sourcer krijg je de ruimte om dit met het team voor elkaar te krijgen!

De functie: Lead Sourcer (32 – 40 uur)

Binnen het team van 10 Resourcemanagers ben jij dé sourcing specialist: je pakt in samenwerking met de Resourcemanagers met succes de complexere klussen op. Daarnaast structureer je de sourcing activiteiten en help je jouw collega’s om op een hoger niveau te komen.

Jouw taak is ook om de ontwikkelingen binnen je vakgebied te monitoren en de vertaalslag te maken naar een succesvolle strategie voor Myler. Je krijgt uiteraard de ruimte om nieuwe tools te testen en te implementeren. 

Wie zoeken wij?

Om bovenstaande voor elkaar te krijgen heb je uiteraard sourcing/recruitment ervaring, bij voorkeur binnen de IT. Maar vooral heb je het talent en de ambitie om voorop te lopen binnen het vakgebied. Dit doe je onder andere door de juiste technologie in te zetten en door te experimenteren met nieuwe methodes. Daarnaast zorg je voor prettige en effectieve interactie met het team waardoor ieders expertise benut wordt.  

De juiste drive en een goed analytisch vermogen wegen zwaarder dan jarenlange ervaring: Myler is een jonge en innovatieve organisatie waar je met de juiste instelling zeker de ruimte en support zal vinden om snel serieuze impact te maken op onze business.

Wat bieden wij jou?

  • Veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing en doorgroeimogelijkheden.
  • Een hecht team waarin je samenwerkt met specialisten op vakgebieden zoals resourcemanagement, accountmanagement, IT, marketing en business intelligence.
  • Een modern ingericht en goed bereikbaar kantoor in Utrecht.
  • Een goed basissalaris en een interessante bonusregeling.
  • Goede secundaire voorwaarden en een gratis lunch.

Solliciteer direct!

Spreekt deze uitdagende rol je aan en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je motivatie met cv naar Thirsa Schneider (HR Adviseur).

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Imre Heuvelman (Manager Resourcemanagement).
06 - 81 20 42 14 | imre.heuvelman@myler.nl

Met vragen over werken bij HeadFirst Group, kun je terecht bij Thirsa Schneider (HR Adviseur). 
023 - 568 56 30 | thirsa.schneider@headfirst.nl