Resourcemanager gezocht!

  • 969

Zie jij een uitdaging in het werven, selecteren en plaatsen van tijdelijk inzetbare IT-professionals? Dan ben jij de man of vrouw die wij nodig hebben!


Categorie: Nieuws

Myler is succesvol in het verbinden van tijdelijk inzetbare professionals met aansprekende opdrachtgevers. Hiervoor maken we gebruik van ons unieke ZZP-netwerk en werken we efficiënt samen met de beste leveranciers. Daarnaast sourcen we actief in externe bronnen om de juiste ZZP'ers te vinden. Zie jij een uitdaging in het werven, selecteren en plaatsen van tijdelijk inzetbare professionals? Dan ben jij de man of vrouw die we nodig hebben!

De functie: Resourcemanager (32 -40 uur)

Als resourcemanager pak je nieuwe vacatures van jouw klanten direct op en zorg je dat deze zo snel mogelijk terecht komen bij de ZZP'ers uit ons netwerk en bij onze leveranciers. Daarnaast zoek je zelf in onze database en in externe bronnen naar passende ZZP'ers. 

Van de beschikbare kandidaten beoordeel je de aansluiting op de vacature en zorg je ervoor dat de beste kandidaten worden voorgesteld aan onze opdrachtgever. Je onderhandelt waar nodig over tarieven met de ZZP'er of de leverancier, om ook op dat vlak de beste aanbieding te kunnen doen. Je zorgt ervoor dat het gehele sollicitatieproces soepel verloopt en je helpt je kandidaten met de voorbereiding en evaluatie.

Bij een succesvolle bemiddeling draag je de juiste informatie over aan je collega’s van contractmanagement. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en je ondersteunt bij het relatiebeheer en bij het opstellen van rapportages. 

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als recruiter of intercedent. Daarnaast heb je een afgeronde HBO-opleiding en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Kennis van de IT-arbeidsmarkt is een duidelijke pré. 

Het Resourcemanagement team speelt een centrale rol binnen Myler en bestaat uit 10 collega’s. Enthousiaste, gedreven mensen met een collegiale instelling passen het beste binnen het team. Het is daarnaast belangrijk dat je resultaatgericht bent en dat je gemakkelijk communiceert met ZZP'ers, leveranciers en opdrachtgevers. Verder ben je een nauwkeurige harde werker met gevoel voor humor.

Commercieel talent is van belang maar in deze rol ben je niet zelf actief met acquisitie. 

Wat bieden we jou? 

  • Veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing en doorgroeimogelijkheden.
  • Een hecht team waarin je samenwerkt met specialisten op vakgebieden zoals resourcemanagement, accountmanagement, IT, marketing en business intelligence.
  • Een modern ingericht en goed bereikbaar kantoor in Utrecht.
  • Een goed basissalaris en een interessante bonusregeling.
  • Goede secundaire voorwaarden en een gratis lunch.

Solliciteer direct!

Spreekt deze uitdagende rol je aan en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je motivatie met cv naar Thirsa Schneider (HR Adviseur).

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Imre Heuvelman (Manager Resourcemanagement).
06 - 81 20 42 14 | imre.heuvelman@myler.nl

Met vragen over werken bij HeadFirst Group, kun je terecht bij Thirsa Schneider (HR Adviseur). 
023 - 568 56 30 | thirsa.schneider@headfirst.nl