Kom jij ons Global Sourcing team versterken als Sales Manager?

 • 662

Ben jij ambitieus en heb jij een passie voor sales? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees gauw verder over deze leuke vacature van Sales Manager Global Sourcing en reageer snel.


Categorie: Nieuws

De Functie: Sales Manager Global Sourcing (32 - 40 uur)

Binnen ons Global Sourcing team van vijf collega’s wordt dagelijks proactief geschakeld met internationale IT professionals. Wij zorgen ervoor dat deze professionals aan de slag gaan bij grote opdrachtgevers zoals Shell en ASML in Nederland.

Jij krijgt met deze nieuwe functie binnen het team een belangrijke sleutelrol. Als Sales Manager ga je namelijk proactief op zoek naar nieuwe klanten die schaarse IT profielen nodig hebben. Samen met de Manager Global Sourcing, aan wie je ook rapporteert, werk je aan een verkoopplan en voer je de bedachte acties uit. Je vindt het leuk om vacaturesites uit te pluizen en onze kansen bij nieuwe opdrachtgevers op te sporen. Een verkoopgesprek, waar dan ook in Nederland, ga jij maar al te graag aan!

Wie ben jij?

Je hebt al enige sales werkervaring  en kan niet wachten om jezelf in deze nieuwe functie verder te ontwikkelen. Daarnaast:

 • Ben jij in het bezit van een hbo-diploma (commerciële richting)
 • Heb je minimaal 1 jaar relevante sales werkervaring
 • Beschik jij over uitstekende communicatieve en sales skills
 • Ben jij een échte aanpakker en ondernemend ingesteld
 • Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal (woord en geschrift)
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

Werken bij HeadFirst Group betekent een baan vol vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, maar ook met hoge verwachtingen. Je krijgt een enthousiast team van collega’s; we kennen een informele maar professionele bedrijfscultuur. Ook geloven wij erin dat de groei van de organisatie samen gaat met de ontwikkeling van de collega’s. Je krijgt daarom mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en/of intern door te groeien.

Als je ons team komt versterken, krijg je naast een goed salaris, telefoon en laptop ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Daarnaast bieden wij vers fruit op kantoor, maandelijkse kennissessies en ook regelmatig goed georganiseerde personeelsuitjes en evenementen van onze personeelsvereniging!

Wie zijn wij?

HeadFirst Group is de marktleider op het gebied van inhuur van externe professionals; matchmaking, contracting, payrolling, Global Sourcing en Managed Service Providing. Wij verzorgen het complete selectieproces, dekken daarbij alle risico’s af en dragen zorg voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. Zelfstandig professionals en leveranciers kunnen hierdoor excelleren in hun werk, en opdrachtgevers kunnen zorgeloos gebruik maken van hun expertise.

Dagelijks werken circa 8.000 professionals bij ruim 150 opdrachtgevers in de Benelux, waarmee wij een jaaromzet realiseren van circa 800 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Group zijn HeadFirst, Source, Myler, Staffing Management Services, Proud Company en Designated Professionals.

Wij zijn een ambitieuze en groeiende organisatie, die collega’s zoekt die willen bijdragen aan het toonaangevende karakter van HeadFirst Group. Op dit moment bestaat HeadFirst Group uit ongeveer 160 medewerkers.

Ja! Ik wil graag meebouwen aan het succes van HeadFirst Group!

Stuur dan voor 29 maart jouw CV aangevuld met een korte motivatie naar onze HR Adviseur, Thirsa Schneider via hrm@headfirst.nl.

Heb je vragen?

Met vragen over werken bij HeadFirst Group, kun je terecht bij Thirsa Schneider (HR Adviseur). 
023 - 568 56 30 | thirsa.schneider@headfirst.nl

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Menno van Barneveld (Manager Global Sourcing).
06 - 16623927 | menno.van.barneveld@myler.nl

Dankzij onze eigen recruiters beschikt HeadFirst Group over een enorm netwerk van professionals. Wij zijn erin gespecialiseerd de juiste mensen voor de juiste opdracht te vinden en doen dit dan ook graag zonder hulp van externe partijen.


Tags
 • sales
 • sales manager
 • new business
 • internationaal
 • global
 • sourcing