Als teamleider, operationeel leidinggevende, product owner of Srum Master begeleidt Peter diverse IT teams. Vanuit die rollen wil hij teams graag succesvoller maken. En dat horen wij graag!

Want hoe beter een team samenwerkt, hoe beter de resultaten! In dit interview vertelt Peter je meer over zijn huidige opdracht via Myler en waarom hij dit het liefst als zelfstandige doet.

Aan wat voor een opdracht werk je nu?

Eerst had ik toffe opdrachten bij de Politie. Daar heb ik vanuit verschillende rollen, verschillende teams, succesvol begeleid.

Sinds kort werk ik als Scrum Master van een system team bij de Belastingdienst. Dit team van specialisten op heel divers gebied, biedt ondersteuning aan meerdere ontwikkelteams van de douane, erg gaaf dus.

Waarom werk je als zelfstandige?

Er zijn meerdere redenen waarom ik eigen baas ben.

Ik raak gemotiveerd door mezelf steeds weer af te vragen of ik voldoende toegevoegde waarde lever aan het bedrijf waarvoor ik werk, de opdracht die ik heb en aan de teams die ik begeleid. Het is dan ook heel fijn om te merken dat ik steeds weer contractverlengingen krijg.

En eerlijk is eerlijk, ook financieel gezien, levert het werken als zelfstandige mij gewoon meer op.

“Zo kan ik zelf besluiten nemen over de richting waarin ik mezelf wil ontwikkelen en over de markt die ik wil opzoeken.”

Waarom kies je voor werken via Myler?

Via partijen als Myler kom ik binnen bij opdrachtgevers waar ik in mijn eentje niet verder kom. Ik wilde graag bij de Belastingdienst aan de slag en Myler had die ingang. Zo kon ik snel aan deze toffe nieuwe opdracht beginnen.

Wat vind je van onze samenwerking?

Ik ben echt heel tevreden met hoe ik geholpen ben om deze klus te krijgen. Door heel snel te schakelen, is het Myler gelukt om mij onder de aandacht te krijgen en kon ik ook snel beginnen.

Verder is er eigenlijk weinig samenwerking, maar dat is ook niet echt nodig. Zo lang het goed gaat, gaat het goed. En toen ik meer wilde verdienen, heb ik aan de bel getrokken en is dit geregeld.

De maandelijkse administratie en terugkoppeling zijn verder ook prima verzorgd, net als de website!

Dank je wel Peter!

Erg leuk om te horen dat ook jij gelooft in het betere teamwork. Where great people team up! ? Heel veel succes met deze gave opdracht!