Applicatieontwikkelaar

Opdrachtnummer: MY210610613   |   Sluitingstijd: 16-06-2021 12:00

calendar_icon

01-07-2021 t/m 31-12-2021

pin_icon

Apeldoorn

clock_icon

40 uur per week

Vanuit de Opdrachtgever is deze tijdelijke opdracht beoordeeld dat in het kader van de Wet DBA en de beleidsregels hieromtrent, alleen professionals voorgesteld kunnen worden die een dienstbetrekking hebben bij een Leverancier.

Opdrachtbeschrijving
Voor het Competence Center BPM binnen het onderdeel IV/STS, zoeken wij een Senior BPM Advanced specialist met Ops ervaring op IPAS. Als BPM Advanced specialist ben je verantwoordelijk voor de design en bouw van BPMA oplossingen (BPEL en integraties) op basis van de BPM analist aangereikte analyse binnen de door de BPM architecten gestelde kaders. Tevens heb je handson ervaring met CI/CD en OPS ervaring en zal je als coach op moeten kunnen treden voor junior en medior ontwikkelaars.

Achtergrond opdracht
Het Competence Center BPM produceert met 7 ontwikkelteams op een hoog productieve manier duurzaam onderhoudbare software. Voor diverse domeinen van de Belastingdienst (Loonheffing, Gegevens, Omzetbelasting, Douane, Overige Middelen etc.) worden op deze manier applicaties en applicatie services gerealiseerd en onderhouden. Het Competence Center(CC) BPM is onderdeel van IV STS waar we deel(oplossingen) bouwen voor onze klanten gebaseerd BPM. BPM is een van de bouwblokken waarmee we als IV hoog volume of kantoorprocessen mee stroomlijnen. BPM is een methodiek om op een gestructureerde manier bedrijfsprocessen te beschrijven, te optimaliseren en te automatiseren. CC BPM bestaat 4 jaar en is gegroeid naar een afdeling van bijna 70 medewerkers. De (internationale) ontwikkelteams ontwikkelen de software volgens de agile/scrum guidelines. De BPM teams brengen hun softwareproducten voort in een ontwikkelstraat middels een Delivery Pipeline die samen met DCS is ingericht volgens de Continuous Integration en Continuous Delivery principes. Met deze Delivery Pipeline zijn de teams in principe in staat om, grotendeels geautomatiseerd, software uit te leveren over achtereenvolgens de Ontwikkel-, Test-, Acceptatie- en Productieomgevingen.

Organisatorische context en cultuur
DeIV-organisatievandeBelastingdienstisverantwoordelijkvoorenverzorgtdeICT-voorzieningen.Hetmerendeelvandeapplicatieswordtopditmoment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.Naastdezorgvoorcontinuïteitopdemassaleheffing-eninningsprocessendieplaatsvindenbinneneendegelijke,stabieleomgeving,wordtertevensvolopgewerktaanmoderniseringvanhetIV-landschap.Ditgebeurtdeelsinterndoorgebruiktemakenvandeexpertisedieinternaanwezigis,maarook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen
Opleiding, Certificaten, Kennisniveau
minimaal 5 jaar BPMA ervaring incl. complexe integraties, actuele kennis van versie 19.0.0.3 en hoger vereist
minimaal 5 jaar actuele ervaring met het programmeren in Java
Minimaal 5 jaar kennis van en actuele ervaring met de WAS
Minimaal 2 jaar Ops ervaring, actuele ervaring met Ops activiteiten op IPAS vereist

Professionele Kennisgebieden
Programmeren

Kwaliteitenprofielen
3.1.6 Applicatiebeheer
3.1.1 Systeembeheer

Werk- en denkniveau
HBO+ werk en denk niveau
Goede kennis van Engels in woord en geschrift

Wensen
Competenties
• Omgevingsbewustzijn
• Samenwerken
• Overtuigingskracht
• Resultaatgerichtheid

Aanvullende kennis
- Actuele kennis van en ervaring met BPMS (versie 19.0.0.3 en hoger)
- Je bent bekend met de vertrekpunten van SOA en ontwerpt/bouwt in lijn met deze aanpak.
- Je hebt kennis van verschillende soorten interface technologieen (rest, soap, etc).

Overige functiewensen
- Je werkt graag binnen een zelfsturend en/of zelfregulerend agile-(scrum)team waarin je samen verantwoordelijk bent voor de resultaten.