Bouwer

Opdrachtnummer: MY20090410-2   |   Sluitingstijd: 31-12-2020

calendar_icon

26-10-2020 t/m 31-12-2020

pin_icon

Apeldoorn

clock_icon

36 uur per week

Opdrachtbeschrijving

Als BAW developer ben je onderdeel van een ambitieus en gedreven scrumteam van zo'n 6-8 mensen. Op basis van functionele analyses en opgestelde requirements ontwikkel je nieuwe verbeterde bedrijfsprocessen en pas je bestaande aan in het BAW systeem.Gebouwd middels IBM BPM. Je bent onderdeel van de analysesessies met de business. Je denkt mee over de technische oplossing, architectuur en de opzet van de applicatie. Samen met je team werk je van release naar release en zetten jullie steeds een verbeterde versie neer van de klantbeheer processen.

Achtergrond opdracht

Het subteam waar je komt te werken heeft de naam KB (Klantbeheer). Nu staan er 6 klantprocessen (o.a. Zonnepanelen en Starten Onderneming) in productie staan en we willen sterk opschalen. Aanvraag gaat hoogstwaarschijnlijk doorlopen tot en met het Q1 2021. Dan komt medewerker terug van zwangerschap.

Organisatorische context en cultuur

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.
Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen
Opleiding, Certificaten, Kennisniveau

- Ontwerp en Ontwikkeling informatiesystemen foundation 

- IBM BPM Foundation

Professionele Kennisgebieden

- Programmeren

Kwaliteitenprofielen

- Applicatieontwikkeling

Werk- en denkniveau

- HBO / 3 jaar ervaring 

- IBM BPM (BAW) / 2 jaar ervaring 

Wensen
Competenties

• Klantgerichtheid 

• Resultaatgerichtheid 

• Omgevingsbewustzijn 

 Samenwerken 

• Plannen & Organiseren

Aanvullende kennis

Ervaring met Scrum en Jira en Confluence

Overige functiewensen

HBO bij voorkeur in de informatica-richting en de Nederlandsche taal goed beheersen