Field Service Engineer

Opdrachtnummer: MY22011377   |   Sluitingstijd: 19-01-2022 15:00

calendar_icon

14-03-2022 t/m 14-03-2023

pin_icon

Huis ter Heide

clock_icon

36 uur per week

Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een B- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 6-8 weken.


Opdrachtbeschrijving

Het team Field Services Infra bestaat uit +/- 30 medewerkers die uitvoering geven aan het realiseren en leveren van de Defensie netwerkinfrastructuur op alle binnen- en buitenlandse (klant) locaties waar de netwerkapparatuur staat opgesteld. De afdeling bestaat uit een binnendienst waar de planning en coördinatie plaatsvindt en een buitendienst. De functie valt onder de buitendienst en heeft een landelijk uitrijdend karakter. Werkzaamheden worden dagelijks uitgevoerd in de netwerkruimtes op globaal 4000 locaties om o.a. incidenten op te lossen, wijzigingen en lifecycle management activiteiten uit te voeren aan het Defensie netwerk.

Wat vragen we:
• je hebt een groot dosis doorzettingsvermogen en laat je niet snel van je stuk brengen;
• je bent een teamplayer maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag;
• je bent goed georganiseerd en zorgt ervoor dat je dienstauto altijd op orde is en auto-voorraad compleet;
• je communiceert helder en duidelijk in woord en geschrift; bent stipt, nauwkeurig en doortastend;
• je bent bereid om te reizen door heel Nederland;
• Je bent bereid de bedrijfskleding te dragen;
• Je bent fysiek in staat om licht tilwerk te verrichten, bijvoorbeeld in geval van installatiewerkzaamheden;


Achtergrond opdracht

De sectie Netwerken ontwerpt, realiseert en beheert uiteenlopende netwerken welke 24/7 worden ondersteund, waar ter wereld de eindgebruiker zich ook bevindt. Aan het netwerk zijn op meer dan 300 locaties zowel bekabelde als draadloze uitlopers gekoppeld inclusief koppelingen met datacenters

Organisatorische context en cultuur

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. De afdeling Generieke IT & Infrastructuur (GIT&Infra) vervult hierin een onmisbare rol. Zij levert informatie- en communicatietechnologie waar elke Defensiemedewerker elke dag mee te maken heeft, op (inter)nationale Defensielocaties, maar zeker ook daarbuiten. Zo beheert GIT&Infra meer dan 30.000 VDI-werkplekken, 16.200 devices aangesloten op Mobile Device Management, ankerstations en operationele Satcomlinken. Om dat te kunnen, hebben wij hebben wij onder andere eigen datacenters en een eigen netwerk. We hechten bovendien veel waarde aan flexibiliteit en efficiëntie. Daarom werken we zoveel mogelijk met standaardbouwstenen. We leveren, kortom, de beste robuuste infrastructuur voor Defensie! De Sectie Netwerken is onderdeel van de afdeling GIT&Infra.

Eisen

Kandidaat heeft aantoonbare ervaring op het gebied van Netwerk Engineering.
Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met netwerkapparatuur van Nokia in WAN netwerken    
Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met netwerkapparatuur van Extrme in LAN netwerken
Kandidaat beschikt over aantoonbaar MBO niveau in de vakrichting elektrotechniek door middel van tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring op MBO niveau
Kandidaat is in het bezit van een Rijbewijs B
Kandidaat is in het bezit van een voertuig met tenminste 750 kg laadruimte en kan deze inzetten voor buitendienst werkzaamheden.


Wensen

Kandidaat heeft bij voorkeur gewerkt in een overheidsorganisatie met meer dan 1500 medewerkers of kandidaat heeft werkervaring bij het ministerie van Defensie.    
Kandidaat heeft bij voorkeur een veiligheidscertificering zoals NEN3140-Vakbekwaam Persoon of VCA Basis/VOL of ESD certificaat    
Kandidaat is bij voorkeur in het bezit van een geldig Cisco CCENT (Cisco Certified Entry Networking Technician)     
Kandidaat is bij voorkeur in het bezit van ICND1 en/of ICND2 certificaat
Kandidaat is bij voorkeur in het bezit van één of meerdere van de volgende certificaten CCNA- Wireless, - Datacenter, - Security of - Service Provider    
Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en aantoonbare werkervaring van Environmental Management (koeling, voeding, datacenters).    
Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en aantoonbare werkervaring van passieve Infrastructuur (bekabeling) technieken.    
Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en aantoonbare werkervaring van installatienormeringen.
Kandidaat is bereid tot het werken in de avond en/of in het weekend