Medior Agile Java developer

Opdrachtnummer: MY210528536   |   Sluitingstijd: 31-12-2021 12:00

calendar_icon

01-07-2021 t/m 31-12-2021

pin_icon

Apeldoorn

clock_icon

36 uur per week

Vanuit de Opdrachtgever is deze tijdelijke opdracht beoordeeld dat in het kader van de Wet DBA en de beleidsregels hieromtrent, alleen professionals voorgesteld kunnen worden die een dienstbetrekking hebben bij een Leverancier.

Opdrachtbeschrijving

Binnen Integratie Business Service werken we volgens de agile werkwijze in Agile Release Trains en scrumteams. Er zijn meerdere scrumteams die de ontwikeltaal JAVA gebruiken. Voor diverse teams hebben wij vraag voor een junior Java ontwikkelaar. Het Inning en Betalingsverkeer landschap is een complexe omgeving met veel verschillende applicaties. In de scrumteams wordt gewerkt met een sprintplanning van 2 weken waarbij de ontwikkelaar nauw samenwerkt met de functioneel ontweprer en de testers/test automatiseerders maar ook contact heeft met de eindgebruikers of raakvlakken. Hierdoor is een agile mindset en samenwerking met de diverse disciplines van groot belang.

Achtergrond opdracht

Binnen de IBS-en wordt gewerkt aan (modernisering van) het huidige applicatielandschap.IBS ontwerpt, ontwikkelt, vernieuwt, levert en beheert herkenbare informatievoorzieningen (solutions) voor de business (ketens en concernonderdelen), waarmee de uitvoering van de Belastingdienst optimaal wordt ondersteund. Hierbij worden generieke voorzieningen vanuit GBS, STS, DCS, de markt en specifieke voorzieningen geïntegreerd tot compleet werkende solutions en services.De verschillende IBS-en zijn o.a. Schenk- en Erfbelasting, Loonheffing, Omzetbelasting, Toeslagen, Inning en Betalingsverkeer, Autobelasting

Organisatorische context en cultuur

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.
Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen
Professionele Kennisgebieden

Programmeren

Kwaliteitenprofielen

Applicatieontwikkeling

Werk- en denkniveau

HBO werk- en denkniveau

Wensen
Competenties

Samenwerken

Klant- en resultaat gericht

Initiatief / Pro-actief

Flexibel

Plannen en organiseren

Aanvullende kennis

Kennis en/of ervaring met SAFe methodiekBereidheid om testautomatiserings tooling eigen te makenJe beheerst diverse frameworks en tooling die wij gebruiken onder andere Java EE, Wicket, Angular of Spring MVC, Maven, Jenkins, SonarQube, Git en Jira.