Medior JAVA Ontwikkelaar

Opdrachtnummer: MY20032506   |   Sluitingstijd: 30-06-2020

calendar_icon

04-05-2020 t/m 30-06-2020

pin_icon

Apeldoorn

clock_icon

36 uur per week

Opdrachtbeschrijving
De IBS Loonheffingen team bestaat uit ongeveer 60 collega's, waarvan zo'n 20 verantwoordelijk zijn het voor vernieuwing en het beheer en onderhoud van een twintigtal applicaties. In de web-applicaties wordt JAVA8 gebruikt, voor het kunnen onderhouden en toevoegen van nieuwe functionaliteit van een aantal recent gerefactorde applicaties en de vervanging van een aantal verouderde java frameworks zijn we op zoek naar een ervaren java ontwikkelaar met uitgebreide kennis van Angular die primair kan ondersteuning bij het maken van REST-services.

Organisatorische context en cultuur
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-  voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.

Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen
Professionele Kennisgebieden
- Programmeren

Werk- en denkniveau
- Angular kennis en ervaring (NIET AngularJS, recente ervaring v6 of hoger) / 2 jaar ervaring
- Voor Unit testen kennis van Karma en/of Jasmine / 1 jaar ervaring
- JAX-RS kennis en ervaring / 2 jaar ervaring

Wensen
Competenties
- Oplossingsgericht
- Samenwerken
- Doorzettingsvermogen

Aanvullende kennis
- Jira, Scrum, Agile (SAFE)

Overige functiewensen
- IntelliJ, Maven, Git, DB2, WebSphere Application Server, IBM Pure Application System (IPAS), Hudson/Jenkins, SonarQube.
- Java 8, JEE8, JAX-RS, XML/XSD, JPA, SQL, HTML/CSS, JavaScript, Junit.
- Kennis van SWAGGER of andere documentatie vorm voor REST-services.