Medior Linux beheerder

Opdrachtnummer: MY21110232-2   |   Sluitingstijd: 09-12-2021 09:00

calendar_icon

22-11-2021 t/m 28-02-2022

pin_icon

Den Haag

clock_icon

32 uur per week

BIEDINGEN KUNNEN UITSLUITEND WORDEN GEDAAN MET EEN CV IN ICTU FORMAT. ALLEEN HET ICTU CV WORDT NAAR DE KLANT GESTUURD. DIT DIENT EEN VOLWAARDIG CV TE ZIJN MET ALLE WERKERVARING. (ZIE BIJLAGE)

DAARBIJ DIENEN ALLE EISEN EN WENSEN PUNTSGEWIJS TE WORDEN GEMOTIVEERD IN HET ICTU CV.

Organisatie

ICTU werkt in opdracht van overheden aan vraagstukken met een overheidsbreed karakter die vaak een ICT component hebben. Het doel van ICTU is om overheden te ondersteunen hun doelstellingen optimaal te realiseren, door samenwerking tussen overheden te stimuleren en te faciliteren. Daarbij verbindt ICTU beleidsontwikkeling met uitvoering. ICTU realiseert concrete oplossingen die werken voor overheden en die bijdragen aan betere dienstverlening aan burgers en bedrijven.
Projectomschrijving
De afdeling ICTU Softwarediensten (ISD) levert diensten aan ICTU-projecten waarin software wordt ontwikkeld. Deze projecten kenmerken zich door een hoge mate van complexiteit, veel belanghebbenden en wettelijke verplichtingen. De softwareontwikkeling wordt ondersteund door een ecosysteem van tools, geautomatiseerde processen, samenwerkingsverbanden en een geautomatiseerd kwaliteitssysteem.

De tools die de afdeling gebruikt zijn onder andere Docker, Jira, Jenkins, Team Foundation Server, SonarQube, Git, Subversion, Junit, TestX, SilkPerformer, LoadRunner, OpenVAS, ZAP Scan en Birt. Hiermee wordt de gehele buildpipeline ondersteund, inclusief unittesten, geautomatiseerde functionele testen, performance testen en securitytesten.

Gewenste profiel

De kandidaat is een medior beheerder met een applicatiebeheer en technisch beheer achtergrond die gewend is in een multidisciplinair team te opereren. De kandidaat is geïnteresseerd en wil zich verder verdiepen en ontwikkelen in Continuous integration, Continuous deployment en containertechnieken.

De kandidaat is in staat is vanuit zijn technische en inhoudelijke kennis een bijdrage c.q. ondersteuning te verlenen aan de verschillende teamactiviteiten zoals bouw, beheer en onderhoud van de systemen, incl. build & test automation. Ook als de exacte kennis hierover ontbreekt door zich dergelijke kennis snel eigen te maken.

De kandidaat beschikt daarom over goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk en heeft een goede technische ondergrond in het gebruik van de gevraagde methoden en technieken.

De kandidaat heeft een (hands-on) oplossingen mentaliteit met een sterke wil om nieuwe dingen te leren (learning on the job) en eigen te maken en acteert met een grote mate van zelfstandigheid met betrekking tot het plannen, uitvoeren en bewaken van zijn deelactiviteiten als onderdeel van het team en van de planning.

Eisen
1.    Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
2.    Aantoonbare kennis en ervaring met beheer en onderhoud van Continuous Integration omgevingen;
3.    Aantoonbare kennis en ervaring met containertechnieken;

Wensen
Ervaring met Vmware virtualisatie (ESXi)
Aantoonbare kennis en ervaring met GitHub
Ervaring met Ansible
Redhat Certified Engineer (RHCE)
Redhat Certified System Administrator (RHSA)