Senior beheerder

Opdrachtnummer: MY210504548   |   Sluitingstijd: 26-07-2022

calendar_icon

26-07-2021 t/m 26-07-2022

pin_icon

Den Helder

clock_icon

32 uur per week

Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een B- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 6-8 weken.

Opdrachtbeschrijving

Jij wordt verantwoordelijk voor het technisch beheer van de Integratie functionaliteit binnen het IT-landschap van Defensie. Je werkt hierbij binnen een complexe technische ICT- architectuur.
Met jouw kennis en kunde automatiseer en verbeter je het beheer van de Defensie omgevingen. Je zorgt dat de beheerdocumentatie op orde is, lost incidenten op, zowel zelfstandig als in teamverband, behandelt klantaanvragen en zorgt voor tijdige realisatie van de opdrachten en je neemt daarnaast actief deel aan projecten.
Je werkt in een uitdagende omgeving samen met een team van beheerders van verschillende niveaus. Naast het uitvoeren van het technisch beheer, werk je ook veel samen met functioneel beheer en ontwikkelaars. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met het coördineren en uitvoeren van wijzigingen in een IT-infrastructuur, volgens een plan van aanpak, en daarbij het voortouw te nemen om dit samen met andere beheerders te realiseren.
Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag binnen de sectie IT Toepassingen, die verantwoordelijk is voor het technisch beheer van alle applicaties en databases binnen Defensie. Niet alleen is de sectie verantwoordelijk voor het dagelijks beheer om de continuïteit te waarborgen en de klanten onbezorgde diensten te verlenen, maar werkt de sectie ook mee aan nieuwe projecten. Dat kan zijn op basis van bestaande technieken maar ook wordt er steeds meer innovatie gepleegd om nieuwe ontwikkelingen binnen te brengen. Integratie vormt het koppelvlak tussen alle componenten (Services, Applicaties, Data) in het huidige en nieuwe IT-landschap. De afdeling zorgt ervoor dat informatiesystemen (intern Defensie of met informatiesystemen buiten Defensie) de mogelijkheid hebben en krijgen om op een betrouwbare manier gegevens uit te wisselen (applicatie integratie).

Achtergrond opdracht
Voor de afdeling IT Toepassingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior beheerder die het team komt versterken. De komende jaren staan we voor uitdagingen als het bieden van hoge beschikbaarheid, en nog betere beveiliging.

Organisatorische context en cultuur
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen
Werkervaring algemeen    
Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring als technisch applicatiebeheer    (4 jaar werkervaring) 
Kandidaat heeft aantoonbare kennis en ervaring met het beheren van complexe IT-infrastructuren. Complex d.w.z. een IT infrastructuur met een veelheid aan back-end softwareproducten (minimaal 5) en koppelingen tussen systemen (minimaal 5) in een redundante omgeving. (3 jaar werkervaring)

Overige vereiste

Kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau    

Opleiding/certificaat

HBO diploma of MBO 4 diploma met 5 jaar werkervaring 

Wensen

Relevante Werkervaring    
Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en werkervaring met LINUX systemen    
Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en werkervaring met Windows server >2012    
Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het automatiseren van routinematige beheerwerkzaamheden     
Kandidaat heeft bij voorkeur netwerkkennis en ervaring met proxy’s, firewalls, loadbalancers    
Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met een van de volgende protocollen, HTTP, HTTPS of SFTP    
Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met PowerShell     
Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met Cisco     
Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met Unix    

Kennis, opleidingen

Kandidaat beschikt bij voorkeur over het certificaat MCSA 2012 of hoger