Senior Beheerder

Opdrachtnummer: MY210913926   |   Sluitingstijd: 21-09-2021 15:00

calendar_icon

19-11-2021 t/m 20-11-2022

pin_icon

Den Helder

clock_icon

32 uur per week

Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een B- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 6-8 weken.

Opdrachtbeschrijving
Jij wordt mede verantwoordelijk voor het technisch beheer van de Windows intranet websites en Windows Intranet applicaties binnen het IT-landschap van Defensie. Je werkt hierbij binnen een complexe technische ICT- architectuur.

Met jouw kennis en kunde automatiseer en verbeter je het beheer van de Defensie omgevingen. Je zorgt dat de beheerdocumentatie op orde is, lost incidenten op, zowel zelfstandig als in teamverband, behandelt klantaanvragen en zorgt voor tijdige realisatie van de opdrachten en je neemt daarnaast actief deel aan projecten. Je werkt in een uitdagende omgeving samen met een team van beheerders van verschillende niveaus. Naast het uitvoeren van het technisch beheer, werk je ook veel samen met functioneel beheer en ontwikkelaars. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met het coördineren en uitvoeren van wijzigingen in een IT-infrastructuur, volgens een plan van
aanpak, en daarbij het voortouw te nemen om dit samen met andere beheerders te realiseren.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag binnen de sectie IT Toepassingen, die o.a. verantwoordelijk is voor het technisch beheer van IIS Websites en Windows server applicaties binnen Defensie. Niet alleen is de sectie verantwoordelijk voor het dagelijks beheer om de continuïteit te waarborgen en de klanten onbezorgde diensten te verlenen, maar werkt de sectie ook mee aan verbeter trajecten van bestaande applicaties. Dat kan zijn op basis van bestaande technieken maar ook wordt er steeds meer innovatie gepleegd om nieuwe ontwikkelingen binnen te brengen. Denk hierbij aan CI/CD, Container en ISO27000.

Achtergrond opdracht
Voor de afdeling IT Toepassingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior beheerder die het ITAS (Applicatie Services) team komt versterken. De komende jaren staan we voor uitdagingen als het bieden van hoge beschikbaarheid, en nog betere beveiliging.

Organisatorische context en cultuur
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen
Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met Beheer van Websites en Windows server applicaties.    
Kandidaat heeft aantoonbare kennis en ervaring met het beheren van complexe IT-infrastructuren. Complex d.w.z. een IT infrastructuur met een veelheid aan back-end softwareproducten (minimaal 5) en koppelingen tussen systemen (minimaal 5) in een redundante omgeving.    
Kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau    

Wensen
Kandidaat heeft ervaring met IIS websites     
Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en werkervaring met Windows server >2016    
Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het automatiseren van routinematige beheerwerkzaamheden in PowerShell    
Kandidaat heeft bij voorkeur netwerkkennis en ervaring met Kerberos en gMSA    
Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met een van de volgende protocollen, HTTP, HTTPS of SFTP    
Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met Git, TFS, Agile, Scrum    
Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met Servicemanagement systeem ServiceNow    
Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en werkervaring met LINUX systemen en containers    
Kandidaat beschikt bij voorkeur over het certificaat MCSA 2016 of hoger    
Kandidaat beschikt bij voorkeur over het certificaat Administering the Webserver (IIS)    
Kandidaat beschikt bij voorkeur over het certificaat ISO 27001