Senior Productspecialist

Opdrachtnummer: MY21111073-2   |   Sluitingstijd: 28-01-2022 15:00

calendar_icon

04-04-2022 t/m 31-12-2022

pin_icon

Huis ter Heide

clock_icon

36 uur per week

Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een B- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 6-8 weken.

Opdrachtbeschrijving
Identity Access Management, provisioning, RBAC, in-, uit- en doorstroom jou iets zeggen dan ben jij de juiste persoon. Je bent (mede)verantwoordelijk voor aansturen medewerkers qua beheer van en de (door)ontwikkeling op het domein Identity and Access Management (IAM).
Je bent dagelijks bezig met het team om te analyseren, ontwerpen, implementeren en onderhouden van alle lagen in het IAM-landschap. Je bent niet verantwoordelijk voor de technische inhoud. Bovendien kijken we naar jou voor operationele aansturing van het team. Een ander aspect is het afstemmen met andere afdelingen binnen het IT domein van Defensie. Jij bent de persoon die voornamelijk op de uit te voeren werkzaamheden stuurt in samenwerking met de Product Owner.

Op dit moment werken wij met tweewekelijkse sprints aan het beheren, verfijnen, ontwikkelen, testen en implementeren van de producten binnen het IAM domein. Natuurlijk kun jij jouw visie op de aansturing van de teams aanpassen naar jouw inzichten. Je schakelt dagelijks met je team en werkt samen met collega’s in andere teams en stakeholders voor afstemming over de geleverde oplossing. Daarnaast adviseer je de Product Owner proactief over (technische) verbeteringen aan de beheeromgeving om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen voor de klant.
Als Productspecialist IAM word je onderdeel van ons IAM team. Het IAM team is verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van de producten en diensten binnen het IAM domein (zoals SailPoint, IBM Security Directory Suite).

Achtergrond opdracht
Binnen het JIVC bestaat de afdeling Generieke IT & Infra (GIT&Infra) en deze is samen met de andere afdelingen van de functionele en operationele IT dé defensieleverancier van complete systemen, applicaties, trainers en simulatoren voor de krijgsmacht in het betreffende domein. De afdeling draagt op basis van diepgaande kennis van bedrijfsvoering, gebruikers- en instandhoudingsprocessen bij aan de vertaling van eisen en wensen naar concrete specificaties t.b.v Identiy and Access Management. De afdeling is verantwoordelijk voor het operationeel houden van de infrastrutuur van onze Identity and Access Management oplossing gebaseerd op onder andere SailPoint en IBM Security Directory Suite.

Organisatorische context en cultuur
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen
Kandidaat heeft aantoonbare kennis en ervaring met het aansturen van engineers voor het uitvoeren van ICT werkzaamheden.     
Kandidaat heeft aantoonbare ervaring op het gebied van kwaliteitsborging    
Kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en werkervaring met ITIL, ASL en BISL frameworks    
Kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en werkervaring met Agile, scrum en Prince ll Methodieken    
ICT Quality Management     
Business Change Management     
Information Security Management     
Aantoonbare meerjarige ervaring met Identity & Authorisation    
Kandidaat heeft tenminste een afgeronde HBO opleiding.     

Wensen
Kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en werkervaring met Agile, scrum of Prince ll Methodieken    
Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbaar kennis en werkervaring met ITIL    
Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbaar kennis en werkervaring in het aansturen van medewerkers    
Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbaar kennis van en werkervaring in het analyseren van informatiseringsvragen en in het meedenken van automatiseringsoplossingen