Windows Server Specialist

Opdrachtnummer: MY22011354   |   Sluitingstijd: 24-01-2022 15:00

calendar_icon

21-03-2022 t/m 21-03-2024

pin_icon

Den Haag

clock_icon

38 uur per week

Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een B- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 6-8 weken.


Opdrachtbeschrijving

Jij hebt een grote verantwoordelijkheid. Denk alleen al aan de security die natuurlijk voor elke organisatie belangrijk is, maar voor de MIVD al helemáál. Mede daardoor blijven we continu innoveren. Je werkt aan de continue doorontwikkeling en het beheer van de inlichtingen- en veiligheidssystemen, ondersteunende systemen en de infrastructuur. Je bent een specialist op het gebied van windows server. Je werkt in een klein team nauw samen en kijkt ook over de grenzen van je eigen specialismen heen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van beheer en lifecycle. Samenwerken met diverse teams, afdelingen en ministeries zijn van doorslaggevend belang. Jouw team maakt deel uit van de Unit IT. Samen met je collega’s los je knelpunten op en stuur je door lifecyclemanagement toe te passen. Je hebt een actieve houding en je komt met verbetervoorstellen. Toegevoegde klantwaarde en dienstverlening staat bij jou altijd voorop.

Ben jij die specialist op gebied van windows server en weet je kaders, richtlijnen en standaarden voor onze hard- en software toe te passen? Grijp dan nu je kans!

Achtergrond opdracht

Door capaciteitstekort binnen het team netwerken is er behoefte aan een Windows server specialist.

Organisatorische context en cultuur

De MIVD richt zich op het tijdig leveren van een actueel, betrouwbaar, onpartijdig, voorspellend en exclusief product (strategisch, tactisch en operationeel) op het gebied van inlichtingen, contra-inlichtingen en veiligheid. De MIVD doet dit primair ter ondersteuning van de besluitvorming door de politieke, ambtelijke en militaire leiding van Defensie, maar ook andere afnemers worden bediend. De dienst ondersteunt 24/7 in nationaal en internationaal verband bij militaire operaties.

De MIVD bestaat uit stafafdelingen, operationele en ondersteunende afdelingen en een directie. Je komt te werken bij de Unit IT. Een hoogwaardige IV/ICT-omgeving is voor de MIVD van vitaal belang. De Unit IT is de leverancier van eigentijdse informatiesystemen ter ondersteuning van de inlichtingen- en veiligheidsprocessen van de MIVD. Kernwaarden zijn daarbij klantgerichtheid, adaptief vermogen en resultaatgerichtheid (effectief, efficiënt, veilig en rechtmatig). In de praktijk is er sprake van multidisciplinaire IT-teams die integraal verantwoordelijk zijn voor een groep van diensten, applicaties en systemen. De unit omvat tevens de disciplines business analyse, architectuur en projectmanagement.

Ook onderhoudt de unit nationaal en internationaal relaties op het gebied van informatievoorziening, in het bijzonder ten behoeve van militaire operaties.

Eisen

Kandidaat heeft aantoonbare operationele kennis en ervaring als Windows Server beheerder
Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met Microsoft Exchange Server
Kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding  
Kandidaat heeft een opleiding Azure Fundamentals

Wensen

Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring met Windows Server 2012, 2016 of 2019
Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met server virtualisatie bij voorkeur Citrix en VmWare 
Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring in hoogbeveiligde omgevingen 
Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met de Safe en Agile werkwijzen
Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring bij Defensie