Business Intelligence bevat 0 opdrachten

Als business intelligence specialist ben jij de professional die binnen bedrijven voor verhelderende management-rapportages en dashboards zorgt.

  • Geen resultaten gevonden

Business Intelligence

Voor veel bedrijven is het steeds lastiger geworden om op de eigen bedrijfsdata - van financiële informatie tot productiecijfers - heldere analyses uit te voeren. Daarvoor huren ze jou in. Jij weet hoe je met BI-tools de juiste rapportages en dashboards kunt genereren.

Waarom business intelligence?

Met de groei van de complexiteit binnen organisaties is BI een sleutelfunctie geworden voor veel bedrijven. ‘Wat is BI?’ is voor de meeste organisaties ook allang geen vraag meer. Alleen de wijze waarop business intelligence kan worden gerealiseerd, houdt ze bezig. Bedrijven hebben bijvoorbeeld vragen over de keuze voor de juiste software. Of over de soorten rapportages die ze nodig hebben. Daarin speel jij een belangrijke rol. Als BI-specialist help je klanten in projecten de juiste keuzes te maken en een productieve BI-omgeving in te richten. Je helpt met de definitie en ontwikkeling van de management-rapportages en -dashboards. Er is veel werk op dit gebied. Check dan ook zeker even de Myler website voor nieuwe vacatures.

Benieuwd naar de vakgebieden die onder Business Intelligence vallen? Bekijk snel onze opdrachten binnen big data, business analyse, business intelligence consultancy, data analyse.