Business Intelligence - Business Intelligence Consultancy bevat 0 opdrachten

Met jouw skills binnen business intelligence consultancy zet je bedrijfsdata om in analyses en dashboards. Jouw rapportages maken bedrijven bestuurbaar.

  • Geen resultaten gevonden

Business Intelligence - Business Intelligence Consultancy

Bedrijven hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van automatisering. ERP-systemen en andere bedrijfstoepassingen ondersteunen alle bedrijfsprocessen. Ze genereren daarbij grote hoeveelheden informatie. Van iedere verkoop- en andere transactie wordt bijvoorbeeld alle relevante informatie opgeslagen.

Jouw business intelligence consultancy werk

Jij zorgt ervoor dat bedrijven die informatie ook kunnen gebruiken. Je voorkomt dat ze het overzicht over hun bedrijfsvoering kwijtraken. Je voorkomt een steeds grotere chaos door het gebruik van allerlei losse en onbeheerde spreadsheets. Jij ontwerpt een informatievoorziening waarin de juiste informatie uit de systemen op het juiste aggregatieniveau bij het management terechtkomt. Je maakt daarbij optimaal gebruik van de aanwezige IT-systemen en BI-oplossingen. Met jouw analyses, rapportages en dashboards kan het bedrijf worden bestuurd. Je zorgt dat organisaties weer proactief kunnen handelen. Jouw werk wordt daarmee steeds belangrijker en we zien bij Myler het aantal business intelligence consultancy opdrachten toenemen. Check dan ook het actuele aanbod op onze website.

Sta je klaar om aan de slag te gaan? Bekijk snel de opdrachten als bi consultant.