Technisch Beheerder Leidingen

Referentienummer: 
2019-2342
Deadline: 
Periode
Uren per week
40 uur p/week

Dit is een deta-vast vacature. De kandidaat werkt een jaar voor Myler/Headfirst en zal dan in dienst treden bij de klant.

Jij weet veel van leidingen en warmtenetten en staat er voor open om nog meer hierover te leren. Je hebt voldoende (technische) kennis om een onderhoudsplan te kunnen schrijven rekening houdend met klanten, technische- en financiële (on)mogelijkheden. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en draag je graag jouw steentje bij aan verduurzaming van warmte én koude levering aan huishoudens en bedrijven? Dan is de functie van Technisch Beheerder Leidingen misschien iets voor jou!

Stadswarmte is een bewezen vorm van verduurzaming van de energiehuishouding en heeft als groot voordeel dat in één keer veel huizen collectief kunnen worden voorzien van warmte en warm water. Wil jij bijdragen aan de uitbreiding van ons Stadswarmtenetwerk in Amsterdam en hiermee een enorme CO2 besparing realiseren? Wij zoeken een Technisch Beheerder Leidingen voor ons team in Amsterdam/Almere.

Wat ga je doen?

Als Technisch Beheerder krijg je de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van een aantal distributienetten binnen het netwerk in de regio Amsterdam/Almere. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen en uitvoeren van een aantal beheers- en onderhoudsplannen (conform de specificaties die aan de leidingen gesteld zijn) waarbij je rekening houdt met klantbenadering, techniek en kosten van het onderhoud. Je bent eindverantwoordelijk voor de bewaaksystemen en de aansturing van de externe onderhoudspartijen en daarmee de uiteindelijke operationele beschikbaarheid van de installaties.

 • Beheren van installaties binnen een specifieke regio;

 • Begeleiden van in- en uit bedrijfsstellingen van leidingen bij onderhoud en bij storingen;

 • Monitoren van verstoringen en zonodig aansturen van externe monteurs;

 • Maken van storingsanalyses en oplossen van complexe technische klachten om eventuele onderbreking van de netten zo kort mogelijk te houden.

 

Functie eisen

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting;

 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een technische (beheers)omgeving;

 • Je hebt enige ervaring met informatiesystemen of monitoring systemen;

 • Je hebt ervaring met- of kennis van warmte en ondergrondse warmte-infrastructuur;

 • Je hebt de bereidheid om consignatiedienst te draaien.

Standplaats

De standplaats voor deze functie is ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost. Je zult regelmatig buiten de deur zijn voor afspraken met bovengenoemde stakeholders of met collega’s op locatie.

Wat bieden wij jou?

Vattenfall biedt je een snel evoluerende werkomgeving en de kans om met grote inhoudelijke betrokkenheid te opereren. Bovendien lever je een bijdrage aan duurzame energieprojecten met grote maatschappelijke én financiële belangen. We kennen een goed secundair pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ziektekostenverzekering; goede pensioen regeling; levensloop; winstdeling; reiskostenvergoeding en flexibele arbeidsvoorwaarden waarbij je onder andere je vakantiedagen kunt aan- en verkopen. Het maximale salaris voor deze functie is € 4.702,=. Je wordt ingeschaald op basis van relevante kennis en -werkervaring en opleidingsniveau.

Je kunt je verder ontwikkelen door ‘training-on-the-job, een breed scala aan opleidingsmogelijkheden (zowel door middel van e-learning als in groepsverband) en zowel op het gebied van professionele- als persoonlijke ontwikkeling.


 • Technical Engineer
 • Technische klussen
 • Beheerder

Solliciteren? Login

Myler

Arbeidsrelaties slimmer organiseren.