IT Development - Backend Development bevat 12 opdrachten

Hoe zorg je voor actuele navigatie toepassingen en de verwerking van online financiële transacties? Het zijn typische backend development vraagstukken.

IT Development - Backend Development

Backend development richt zich op het ontwikkelen van veeleisende en vaak real-time applicaties. Backend specialisten zorgen voor websites en online applicaties die niet alleen interactief en dynamisch zijn, maar ook optimaal presteren in bedrijfskritische omgevingen.

Backend development, een breed expertisegebied

Binnen het vakgebied backend development bestrijk je onderwerpen als app en web development, maar ook bijvoorbeeld geavanceerde back end programming. Dat maakt het extra uitdagend voor jou als ontwikkelaar wanneer jij graag aan de slag gaat in complexe en innovatieve projecten. De technologie die wordt gebruikt aan de ‘achterkant’ van webapplicaties omvat tools als PHP, Python en Ruby. Als back end development specialist werk je met server technologie en database management systemen. Ook de integratie met externe databases en andere cloud-toepassingen zijn een belangrijk element in back end web development projecten. Als IT-professional binnen back end website development zorg je ervoor dat deze technisch geavanceerde integratie perfect wordt uitgevoerd, ook binnen high performance en mission critical omgevingen.

Sta je klaar om aan de slag te gaan? Bekijk snel de opdrachten als backend developer, .net developer, akka developerc# developer, java developerphp developerpython developerruby developer en scala developer.