IT Projectmanagement - Agile Scrum bevat 4 opdrachten

Als agile scrum professional zie jij overal uitdagingen. Jij weet als geen ander hoe je met deze innovatieve development aanpak resultaten kunt bereiken.

IT Projectmanagement - Agile Scrum

Agile zit bij jou als scrum agile professional natuurlijk in je haarvaten. Jij gebruikt de methodiek – van agile management tot agile testen - voor de realisatie van je ontwikkelprojecten. In de agile project management aanpak wordt in korte intensieve sprints nieuwe functionaliteit ontwikkeld.

Veel interessante agile scrum vacatures voor jou

Agile scrum management heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Was het voorheen vooral een ontwikkelmethode voor kleinere bedrijven en startups, nu is het ook binnen grotere bedrijven een veelgebruikte aanpak. Klanten zien de grote toegevoegde waarde ervan. Binnen het scrum process werken opdrachtgevers en het ontwikkelteam veel intensiever en effectiever samen. Multidisciplinaire teams ontwikkelen in korte sprints steeds nieuwe functionaliteit. De software wordt vervolgens getest en uitgerold, waarna de product owner en het scrum team een nieuwe sprint inplannen. Met de groeiende populariteit komen er voor jou als scrum professional steeds meer uitdagingen. We hebben bij Myler dan ook veel interessante scrum project management opdrachten. Jouw deskundigheid is daarbij keihard nodig.

Sta je klaar om aan de slag te gaan? Bekijk snel de opdrachten als scrum master en product owner.