IT Security bevat 2 opdrachten

Als IT security specialist heb je veel verschillende opdrachten. Die variëren van het opstellen van een informatiebeveiligingsplan tot security audits.

 • Senior Ontwerper Fortigate Checkpoint

  Gepubliceerd op:
  Locatie:
  Maasland, Nederland

  We zijn voor onze eindklant Defensie op zoek naar een Senior Ontwerper Fortigate Checkpoint Functieomschrijving/Werkzaamheden De werkzaamheden worden uitgevo...

  Reacties:
  1 reactie
  • Check Point Certified Security Expert R70 (CCSE)
  • Firewall
  • Netwerk Architect
 • Senior Adviseur SOC

  Gepubliceerd op:
  Locatie:
  Amsterdam, Nederland

  Voor de UvA zijn we op zoek naar een senior Adviseur SOC   Omschrijving opdracht/werkzaamheden: De UvA/HvA wil graag de informatiebeveiliging op een hoger ni...

  Reacties:
  3 reacties
  • Informatiebeveiliging
  • SIEM
  • NORA

IT Security

Computer security staat sterk in de belangstelling. Door de security incidenten en de risico’s nemen veel bedrijven hun ICT beveiliging onder de loep. Als expert in IT-beveiliging speel jij daarin een belangrijke rol.

IT security, van security policy tot penetration test

Jouw werkveld als security expert is veelomvattend. Uit risk security analyses blijkt dat de risico’s op alle gebieden liggen. Het kan bijvoorbeeld jouw rol zijn om een advies te geven over internet security, web security en e-mail security. Of je probeert bij medewerkers de security awareness te verhogen. Maar je kunt ook bezig zijn met de installatie van geavanceerde security software. Of een complexe infrastructure security opdracht uitvoeren, waarbij onder andere de endpoint security wordt verbeterd. Uiteraard ben je bekend met penetration testing, waarbij de beveiligingsplannen kritisch worden getest met zogeheten pentesten (of penetratietesten). Jouw werkveld is enorm breed, veeleisend en uitdagend. Heb jij die IT security ervaring en bagage? Dan hebben wij veel nieuwe uitdagingen. Check ze op de Myler website.

Benieuwd naar de vakgebieden die onder It Security vallen? Bekijk snel onze opdrachten binnen securityidentity and access managementnetwork securityinformation securitycyber security en security architecture.