IT Security bevat 2 opdrachten

Als IT security specialist heb je veel verschillende opdrachten. Die variëren van het opstellen van een informatiebeveiligingsplan tot security audits.

 • Senior technisch beheerder 3de lijn SOC

  Gepubliceerd op:
  Locatie:
  Gouda, Nederland

  Voor DJI zijn wij op zoek naar een Technisch beheerder 3e lijn SOC Informatie over de opdracht: Je werkt als medewerkere Security Operations Center (SOC) bin...

  Reacties:
  0 reacties
  • Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
  • SIEM
  • McAfee
 • Arcsight Specialist

  Gepubliceerd op:
  Locatie:
  Den Haag, Nederland

  Voor onze klant SSC-ICT zijn wij op zoek naar een Arcsight Specialist.  Opdrachtomschrijving: Binnen het SOC van SSC-ICT zijn we op zoek naar SIEM specialist...

  Reacties:
  0 reacties
  • SIEM
  • Security
  • IT Security Specialist

IT Security

Computer security staat sterk in de belangstelling. Door de security incidenten en de risico’s nemen veel bedrijven hun ICT beveiliging onder de loep. Als expert in IT-beveiliging speel jij daarin een belangrijke rol.

IT security, van security policy tot penetration test

Jouw werkveld als security expert is veelomvattend. Uit risk security analyses blijkt dat de risico’s op alle gebieden liggen. Het kan bijvoorbeeld jouw rol zijn om een advies te geven over internet security, web security en e-mail security. Of je probeert bij medewerkers de security awareness te verhogen. Maar je kunt ook bezig zijn met de installatie van geavanceerde security software. Of een complexe infrastructure security opdracht uitvoeren, waarbij onder andere de endpoint security wordt verbeterd. Uiteraard ben je bekend met penetration testing, waarbij de beveiligingsplannen kritisch worden getest met zogeheten pentesten (of penetratietesten). Jouw werkveld is enorm breed, veeleisend en uitdagend. Heb jij die IT security ervaring en bagage? Dan hebben wij veel nieuwe uitdagingen. Check ze op de Myler website.

Benieuwd naar de vakgebieden die onder It Security vallen? Bekijk snel onze opdrachten binnen securityidentity and access managementnetwork securityinformation securitycyber security en security architecture.