IT Security - Cyber Security bevat 0 opdrachten

Als ervaren cyber security adviseur help jij bedrijven en instellingen zich te wapenen tegen de serieuze vormen van cybercriminaliteit die hen bedreigen.

  • Geen resultaten gevonden

IT Security - Cyber Security

Cybercriminaliteit vormt een groot bedrijfsrisico voor bedrijven en instellingen. Die criminaliteit komt zowel uit de koker van malafide organisaties als individuele hackers. Als cyber security consultant werk je aan strategieën om de cyber security risico’s te beperken.

Veel uitdagingen voor de cyber security adviseur

Cyber security heeft vele uitingsvormen. Van een DDoS aanval op je netwerk tot geavanceerde vormen van malware of social engineering calls naar de helpdesk. Een goede cyber risk analyse kijkt dan ook naar het bedrijf en de IT-infrastructuur als geheel. Jij start je cyber crime analyse met een helicopterview en ontwerpt op basis daarvan een cyber security architecture. Omdat niet alles in één keer is te realiseren, bepaal je met de opdrachtgever de prioriteiten. Vervolgens zorg je voor de uitrol van de cyber security maatregelen volgens deze prioriteitenlijst. Samen met de IT-experts van het bedrijf zorg jij dat zoveel mogelijk beveiligingslekken worden gedicht of voorkomen. Bij Myler zien we een duidelijke stijging in cyber security projecten. Neem contact met ons op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.