IT Security - Identity and Access Management bevat 0 opdrachten

Met jouw specialisatie op identity and access management zijn er veel uitdagende projecten. Het is bij veel organisaties een belangrijk aandachtspunt.

  • Geen resultaten gevonden

IT Security - Identity and Access Management

Het is belangrijk om te controleren wie er toegang heeft tot het computernetwerk. Zeker als medewerkers vanaf verschillende plekken werken en via verschillende apparaten. Dat is jouw expertise als identity access management specialist. Jij zorgt voor oplossingen waarmee gebruikers zich eenvoudig en veilig kunnen identificeren.

Identity and access management voor het hele bedrijf

Jij probeert de toegangscontrole voor gebruikers zo eenvoudig mogelijk te maken. Tegelijkertijd wil je het risico op datadiefstal minimaliseren. Dat is waar identity en access management (IAM) zich op richt. Daarbij kan het om de welbekende password oplossingen gaan, maar ook om geavanceerde biometrische technieken. Overigens is identity & access management altijd maar een deel van de oplossing. Autorisatiemanagement – welke medewerker mag gebruik maken van welke software en data -  is even belangrijk. Alle gebruikersgerichte beveiligingsmaatregelen zijn cruciaal binnen information security management. Heb jij kennis en ervaring in identity management? Dan maken we bij Myler natuurlijk graag kennis met je. Er wacht een groot aantal interessante projecten op je.