IT Security - Network Security bevat 0 opdrachten

Network security is voor veel bedrijven één van de speerpunten in de beveiligingsstrategie. Als expert op dit gebied ben jij hierin een sleutelspeler.

  • Geen resultaten gevonden

IT Security - Network Security

Network security is erop gericht om ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsinformatie via het bedrijfsnetwerk te voorkomen. Ook het voorkomen van verstoringen van de software en verdere apparatuur van het bedrijf door bijvoorbeeld DDoS aanvallen is een belangrijk aspect.

De brede verantwoordelijkheden van een network security specialist

Jij als expert in security network management ontwerpt hiervoor maatregelen en implementeert die vervolgens. Je ontwerpt bijvoorbeeld netwerkarchitecturen met speciale beveiligingssoftware en firewalls. Ook denk je na over de juiste aanpak om gebruikers te identificeren en hun gebruik van software te autoriseren en loggen. Vanzelfsprekend heb je kennis over bijvoorbeeld de encryptie van data en de versleuteling van communicatie. Veel van je activiteiten zijn conform internationale security standaarden als ISO 18028. Dat alles maakt jou tot een ervaren en gewaardeerde network security adviseur met een overzicht over het netwerkbeveiliging vakgebied. Check ook zeker de nieuwste projecten op dit gebied op de Myler website. We zien het aantal beveiligingsopdrachten duidelijk toenemen.