IT Security - Security bevat 0 opdrachten

Als ervaren security specialist heb je een veelzijdig werkgebied. Van netwerken tot applicaties, beveiligingsvraagstukken zijn er op ieder niveau.

  • Geen resultaten gevonden

IT Security - Security

Door recente beveiligingsincidenten met bijvoorbeeld ransomware kijken bedrijven steeds kritischer naar hun data security. Dat strekt zich uit van wireless security scans tot de toegangsbeveiliging van datacenters. Deze security vraagstukken vormen voor jou een prachtige uitdaging.

Als security specialist een breed vakgebied

Security is zo zwak als de zwakste schakel. Jij weet als security specialist dat het weinig zin heeft in dure beveiligingssoftware te investeren als mensen vervolgens hun password op de computer plakken. Deze helicopterview gebruik je bij jouw security projecten. Desgewenst concentreer je je natuurlijk op specifieke beveiligingsvraagstukken, bijvoorbeeld op hardware-, netwerk- of applicatiegebied. Ook kun je verantwoordelijk zijn voor het opstellen van een bedrijfsbrede security strategie. Die is vervolgens leidend bij het maken van beveiligingsplannen en het implementeren van beveiligingsmaatregelen. Als veelzijdige security expert laat jij je natuurlijk graag uitdagen door nieuwe projecten. Neem dan zeker even contact op met Myler. Er is een groei in beveiligingsprojecten en we hebben altijd de laatste vacatures beschikbaar.

Sta je klaar om aan de slag te gaan? Bekijk snel de opdrachten als security consultant en security officer.