IT Security - Security Architecture bevat 0 opdrachten

Met jouw opzet voor een security architecture zorg je voor een evenwichtige en complete security aanpak die in lijn is met de strategie van de klant.

  • Geen resultaten gevonden

IT Security - Security Architecture

Juist bij het opzetten van een security architectuur is overzicht het sleutelwoord. Vanuit de bestaande ICT en enterprise architectuur start jij metje werk aan securitystrategie en -plannen.

Security architecture als uitgangspunt voor securityplannen

Jij levert dus niet een stand-alone information security architecture op. Je neemt de enterprise IT architecturen als uitgangspunt. Als onderdeel daarvan ontwikkel je een enterprise security architecture. Die geeft jou en de volledige organisatie een set van richtlijnen en structuren om informatiebeveiliging in te passen in het beleid. Zodat er bijvoorbeeld niet verschillende identificatie-oplossingen per domein worden ontwikkeld, maar één identificatie-oplossing voor alle systemen binnen het bedrijf. De architectuur helpt je om top down te werken vanuit basisprincipes naar specifieke maatregelen. Ben jij die ervaren security architecture professional die dit kan oppakken? Dan komen we graag met je in contact. We verwachten een grote groei in de opdrachten in jouw vakgebied.

Sta je klaar om aan de slag te gaan? Bekijk snel de opdrachten als security architect.