IT Testing bevat 1 opdrachten

Als IT testing expert ben jij een belangrijke schakel bij de ontwikkeling van software. Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit van software goed is en blijft.

 • Software Integrator / Tester

  Gepubliceerd op:
  Locatie:
  Eindhoven, Nederland

  Introduction You are an experienced software integration engineer, you have a keen eye for detail, you also like to see the bigger picture and make sure that...

  Reacties:
  2 reacties
  • Tester
  • ISTQB
  • Continuous Integration (CI)
  • Agile

IT Testing

Of het nu een website test betreft of het juist om complexe software testing gaat, testen is altijd essentieel. Software wordt op steeds meer plaatsen door steeds meer mensen gebruikt. Alleen als de applicatie perfect werkt, ben jij tevreden. Jij kunt dan ook jezelf als geen ander inleven in de eindgebruiker van de applicatie en weet exact wat de klant van belang vindt in de betreffende oplevering.

IT testing, de kwaliteitsgarantie voor IT-ontwikkeling

Als IT testing professional ken jij het belang van je eigen rol. Software wordt steeds complexer en wordt niet alleen gebruikt op laptops en PCs, maar ook op mobiele devices en tablets. Jij als IT testing expert weet hoe de software is ontwikkeld en kent de specificaties. Je test niet alleen op functionaliteit, ook zaken als security zijn steeds belangrijker. Jouw rol kan bijvoorbeeld inhouden dat je binnen een groter testproject de user acceptance testing voor je rekening neemt. Of binnen agile testing omgevingen met behulp van testing software alle functies van de laatste sprint kritisch uittest. Test IT? Dat is jou op het lijf geschreven. Check bij Myler de mogelijkheden.

Benieuwd naar de vakgebieden die onder It Testingvallen? Bekijk snel onze opdrachten binnen test coordinationtest engineeringtest management en test automation.