Network Administration - Netwerkbeheer bevat 2 opdrachten

Jouw specialisme in netwerkbeheer maakt je een veelgevraagde expert. Zonder jouw kennis functioneert de kritische infrastructuur van bedrijven niet.

Network Administration - Netwerkbeheer

Als netwerkbeheer professional ben je dé specialist op het gebied van computer netwerk infrastructuren. Routers, switches en servers hebben voor jou geen geheimen. Jouw netwerkspecialisme zorgt ervoor dat de netwerkconfiguratie optimaal is aangepast aan de eisen en omstandigheden van de organisatie.

Vacatures voor netwerkbeheer professionals

Netwerkbeheer is een specialistisch vakgebied. Het omvat een veelheid van beheerprocessen die zijn vastgelegd in network management methodieken en standaarden als ITIL. Jij beheerst zowel de netwerktechniek als de ondersteunende beheerprocessen. Het maakt je tot een allround netwerkbeheer expert. Je wordt ingeschakeld bij het herstellen van fouten en verstoringen, maar ook voor werkplekbeheer. Natuurlijk weet jij hoe je de wensen en eisen van gebruikersgroepen kunt vertalen in een netwerk design dat is toegesneden op de snelheids- en capaciteitseisen van de organisatie. Het maakt je tot een veelzijdige professional die netwerktechnologie in de breedte overziet en beheerst. Bij Myler vertellen we je graag wat je met die vaardigheden kunt doen bij onze klanten.

Sta je klaar om aan de slag te gaan? Bekijk snel de opdrachten als netwerkbeheerder.