Senior Implementatieconsultant Info Archive

Opdracht status
Deze opdracht is gesloten

Het CAK is voornemens een consolidatie uit te voeren in zijn bestaande archieven. Hierbij wordt een incourant archief overgezet naar het product Info Archive. 

De consultant dient ervaring te hebben met het vertalen van business logica in het bestaande archief naar de functionele en technische mogelijkheden van het nieuwe archief. Er wordt gezocht naar een senior consultant die daar waar nodig het CAK kan aanvullen, bijsturen en managen naar een markt conforme standaard oplossing. De consultant dient daarmee ook ervaring mee te brengen vanuit andere organisaties die hetzelfde traject hebben doorlopen. De consultant dient aantoonbare ervaring te hebben met het product Info Archive.

Functie eisen

  • Aantoonbare ervaring met het product Info Archive
  • Aantoonbare ervaring in het opstellen van requirements en deze vertalen naar het Info Archive product.
  • Minimaal twee dergelijke migraties naar Info Archive uitgevoerd  in de afgelopen twee jaar.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
reacties

  • Migratiespecialist
  • Adviseur/Consultant
  • Document Management System (DMS)

Het CAK

Neem jij de uitdaging aan om wet- en regelgeving in de zorg te vertalen naar een persoonlijke- en begrijpbare dienstverlening? Elke dag helpt het CAK ruim 1,5 miljoen klanten om inzicht te krijgen in hun persoonlijke situatie rondom zorgverlening. Jij als IT-professional bekleed daarbij een belangrijke rol, namelijk: het optimaliseren én innoveren van deze dienstverlening. Het CAK zoekt hiervoor een breed scala aan Technisch Specialisten, Architecten en Developers. Ben jij klaar om met jouw IT-skills een cruciale rol te spelen binnen het Nederlandse zorgstelsel? Meld je dan hier aan.