Myler Nearshore

Waarom Myler Nearshore?

Binnen Myler hebben we één doel: Myler ontzorgt en wil de beste oplossing bieden voor organisaties door op een efficiënte en transparante manier passende kandidaten voor een succesvolle uitvoering van IT-projecten te vinden en te behouden.

Deze uitdaging gaan we iedere dag opnieuw samen aan, wat door de huidige versnipperde IT-markt, een flinke dosis ambitie en lef vereist. Dat er op dit moment een tekort aan IT-professionals in Nederland is, maakt ons werk niet eenvoudiger. Toch is onze oplossing simpel. Door exclusieve partnerships aan te gaan met toonaangevende IT-organisaties in verschillende Oost-Europese landen, beschikt Myler over een flexibel eco-systeem met meer dan 2.000 hoogwaardige IT-professionals - inzetbaar voor haar opdrachtgevers. Hoewel er verschillende voorbeelden zijn van Nearshore initiatieven, is de werkwijze van Myler uniek. Binnen Myler hebben we dit een titel gegeven: ‘When Nearshore, Agile and Innovation come together’. De perfecte basis om efficiënt op afstand te werken - de perfecte basis voor Myler Nearshore.

“Technisch- en organisatorisch gezien zie ik veel overeenkomsten: Dezelfde manier van plannen van- en het communiceren over dezelfde onderwerpen en processen. Scrum is erg universeel wat dat betreft. Wij software engineers spreken wereldwijd dezelfde taal!”  
- Alexander Levin, junior Java back-end developer, Rusland

Wat biedt Myler Nearshore u?

Naast een online ICT-netwerk met meer dan vijfendertigduizend IT-specialisten, beschikt Myler ook over verschillende Branded Networks. Binnen deze Branded Networks wordt relevant- en opdrachtgever specifiek nationaal- en internationaal IT-toptalent verzameld in een online community platform. Binnen deze community krijgen zowel opdrachtgever als professional een gezicht waardoor onafhankelijk van tijd en plaats persoonlijke matching plaatsvindt. Op basis van vooropgestelde functieprofielen bedient Myler snel en efficiënt de (toekomstige) vraag naar IT-professionals bij haar opdrachtgevers.

Benieuwd naar wat Myler Nearshore voor úw organisatie kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar steven.beekhuis@myler.nl dan neem ik contact met u op!