Global Sourcing

Zeer schaarse IT-expertises nú binnen handbereik

Samen met onze IT-partners in Europa én daarbuiten, bezitten we een world class netwerk van IT-professionals. Deze internationale professionals staan klaar om exclusief voor jou als opdrachtgever aan de slag te gaan. 

Waarom kiezen voor Myler Global Sourcing

Investeringen in technologie zijn elk jaar weer groter, dat is niet gek met de voortdurend groeiende economie van Nederland. Daarbij is het essentieel dat de beste IT-professionals op het juiste moment beschikbaar zijn. Maar op dat moment is er vaak een tekort aan de gewenste IT-expertises.

Toch ligt de oplossing binnen handbereik: Myler Global Sourcing. Wij zien namelijk de voordelen van het inzetten van lokale en internationale Softwareontwikkelaars bij jou op kantoor. Bekijk hiernaast het filmpje hoe dit werkt.

Wat jouw uitdaging ook is, met onze flexibele en unieke werkwijze, bieden wij altijd een maatwerkoplossing waarbij ontzorging centraal staat.

Global Sourcing, hoe het werkt

Jouw organisatie staat centraal

Of het nou gaat om de huisvesting van internationale IT-professionals, het regelen van hun visa of hen op weg helpen in Nederland? Wij faciliteren dit! Want zo kunnen wij jouw behoefte aan extra ontwikkelcapaciteit, bijvoorbeeld op gebied van Java, PHP of Fullstack development, invullen. Wij stellen daarvoor graag ons netwerk met meer dan 2.000 internationale top ontwikkelaars voor je beschikbaar.

Wie gingen je voor?

Ontwikkelingen in de IT gaan razendsnel. Steeds meer opdrachtgevers staan open om samen met ons over de grenzen te kijken naar mogelijkheden van internationalisering. Zo werken we op het gebied van Global Sourcing al nauw samen met organisaties als ASML en KLM.  

Meer weten over Global Sourcing?

Waarmee we je ook kunnen helpen

Top professionals

News

De financial controlling specialist wordt big data manager

De financial controlling specialist wordt big data manager

Hoeveel financial controlling specialisten komen we dit jaar tegen op de Big Data Expo? Ongetwijfeld weer meer dan vorig jaar. Want als er iets duidelijk is, is dat ook voor financial controlling, big data steeds belangrijker wordt.

Onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco