Zeer schaarse IT-expertises nú binnen handbereik

Nearshore en Global sourcing

Heb je moeite om de juiste IT-expertise te vinden voor jouw organisatie? Samen met onze IT-partners in Europa en daarbuiten, bezitten we een world class netwerk van IT-professionals die klaar staan om exclusief voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Complex en risicovol? Niet bij ons! Mogen wij je overtuigen?

Waarom kiezen voor Myler Nearshore

Investeringen in technologie zijn elk jaar groter dan het jaar ervoor, dat is niet gek met de voortdurend groeiende economie van Nederland. Het is essentieel dat de beste professionals op het juiste moment voorhanden zijn. En dan hebben we het nog niet over de enorm hoge kosten die deze tekorten met zich meebrengen. Toch ligt de oplossing binnen handbereik: Myler Nearshore (ook wel Offshore genoemd). Wij zien namelijk de voordelen van op een efficiënte en duurzame manier bezig te zijn met verbinden van arbeidskrachten op afstand: het inzetten van lokale en internationale Softwareontwikkelaars; bij jou op kantoor of binnen een virtuele omgeving vanuit hun eigen thuisbasis.

Hoewel er verschillende voorbeelden zijn van Nearshoring initiatieven, zijn we ervan overtuigd dat onze flexibele werkwijze uniek is. Wat jouw uitdaging ook is, wij bieden altijd een persoonlijke maatwerk oplossing. Binnen deze dienstverlening staat ontzorging centraal.

Nearshore
Nearshore en Global sourcing, hoe het werkt

Of het nou gaat om de huisvesting van onze internationale IT-professionals, het regelen van een visa of men wegwijs maken in Nederland; wij faciliteren dit graag voor je. Heb jij behoefte aan extra ontwikkelcapaciteit? Of het nu gaat om Java, PHP of Fullstack development. Wij stellen graag ons (online) netwerk met meer dan 2.000 internationale top ontwikkelaars voor je open.

Blended

Heb jij behoefte aan specialisten die volledig deel uitmaken van een Scrumteam en werken vanuit een virtuele omgeving? Dat kan! Onze specialisten hebben ruime ervaring met het werken in blended teams.

Plug-in

Wil je direct opschalen met een volledig Scrumteam? Wij faciliteren op zo’n manier voor je dat je volledig wordt ontzorgd. Geen ‘gedoe’ ten aanzien van alle randvoorwaarden, just plug and play.

Fly-in

Toch liever professionals fysiek op jouw locatie aan het werk? Dan is ons fly-in concept voor jou de beste oplossing.

Top professionals

Meer weten over Nearshore en Global sourcing bij Myler?

Andere diensten die wellicht bij je passen

Actueel nieuws

Wereldwijde introductie van Myler Nearshore in Boston

Wereldwijde introductie van Myler Nearshore in Boston

Van 1 tot 3 juni jl. mochten wij onze boodschap wereldwijd verspreiden tijdens de Summit van First Line Software in Boston. Wat een gaaf, inspirerend en vooral energiek evenement om ons verhaal te mogen doen. ‘We proudly introduce ourself: Myler Nearshore.’

We proudly present Myler Nearshore

We proudly present Myler Nearshore

IT professionals zijn schaars. Myler kijkt daardoor ook buiten de grenzen van Nederland naar de beste IT professionals. ‘When Nearshore, Agile and Innovation come together’. De perfecte basis om efficiënt op afstand te werken - de perfecte basis voor Myler Nearshore.

Onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo CAK
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo Rijksoverheid
  • Logo Nutreco
  • Logo HP Hewlett Packard