Zeer schaarse IT-expertises nú binnen handbereik

Global Sourcing

Heb je moeite om de juiste IT-expertise te vinden voor jouw organisatie? Samen met onze IT-partners in Europa en daarbuiten, bezitten we een world class netwerk van IT-professionals die klaar staan om exclusief voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Complex en risicovol? Niet bij ons! Mogen wij je overtuigen?

Waarom kiezen voor Myler Global Sourcing

Investeringen in technologie zijn elk jaar groter dan het jaar ervoor, dat is niet gek met de voortdurend groeiende economie van Nederland. Het is essentieel dat de beste professionals op het juiste moment voorhanden zijn. En dan hebben we het nog niet over de enorm hoge kosten die deze tekorten met zich meebrengen. Toch ligt de oplossing binnen handbereik: Myler Global Sourcing. Wij zien namelijk de voordelen van op een efficiënte en duurzame manier bezig te zijn met verbinden van internationale arbeidskrachten, ook wel het inzetten van lokale en internationale Softwareontwikkelaars; bij jou op kantoor. 

Hoewel er verschillende voorbeelden zijn van dit soort initiatieven, zijn we ervan overtuigd dat onze flexibele werkwijze uniek is. Wat jouw uitdaging ook is, wij bieden altijd een persoonlijke maatwerk oplossing. Binnen deze dienstverlening staat ontzorging centraal.

Global Sourcing, hoe het werkt

Jouw organisatie staat centraal

Of het nou gaat om de huisvesting van onze internationale IT-professionals, het regelen van visa of men wegwijs maken in Nederland; wij faciliteren dit graag voor je. Heb jij behoefte aan extra ontwikkelcapaciteit? Of het nu gaat om Java, PHP of Fullstack development. Wij stellen graag ons (online) netwerk met meer dan 2.000 internationale top ontwikkelaars voor je open.

Wie gingen je voor?

Ontwikkelingen in IT gaan razendsnel. Steeds meer van onze opdrachtgevers staan open om samen met ons over de grenzen te kijken naar mogelijkheden van internationalisering. Zo werken we op het gebied van Global Sourcing nauw samen met organisaties als ASML en KLM.  Meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Top professionals

Meer weten over Global Sourcing bij Myler?

Andere diensten die wellicht bij je passen

News

Onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco