Myler is wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Myler gebruikt deze voor het optimaliseren van de website, het integreren van social media en gebruik van video materiaal. Lees meer in onze privacy verklaring.

Uw eigen Branded Network

Bouw uw eigen flexpool bij Myler en krijg inzicht in en grip op uw flexibele schil met het Branded Network van Myler. Manage uw eigen netwerk door middel van toelatingseisen voor zelfstandige professionals en Myler zorgt voor doorlopende beschikbaarheid van de gewenste expertise. 
 

Inzicht in uw flexibele schil

Krijg en behoud inzicht in uw flexibele schil door middel van de Branded Network oplossing van Myler. Een Branded Network is een online flexpool rondom de opdrachtgever. Deze pool is gemakkelijk te managen door vooraf vastgestelde toelatingseisen. In het afgesloten netwerk kunnen eenvoudig opdrachten worden geplaatst en is er constant inzicht in kwaliteit, ervaring en opleiding van de professionals binnen het Branded Network. Daarnaast kan er een persoonlijke relatie worden opgebouwd met de flexibele schil. Het netwerk wordt door Myler op maat gemaakt in de look & feel van de opdrachtgever.

Uw eigen Branded Network

Op basis van uw behoefte, vult Myler aan de hand van vastgestelde functieprofielen het Branded Network in met passende specialisten. Tarief, intake en dossiercheck worden vooraf uitgevoerd en alle risico’s worden door Myler afgedekt. Op deze manier is de kandidaat al gevonden wanneer de vraag naar een specialist concreet wordt. Binnen 48 uur kan de professional bij de opdrachtgever starten. 

Een Branded Network biedt onder andere:

  • 24/7 toegang tot één persoonlijke en gebruikersvriendelijke omgeving 
  • Doorlopende beschikbaarheid van gewenste expertise 
  • Een omgeving waarin opdrachten kunnen worden geplaats en verlengingen aangemeld
  • Professionals die perfect aansluiten op de vraag en binnen 48 uur kunnen starten
  • Persoonlijke relatie en contact met specialisten in flexibele schil 
  • Mogelijkheid tot managen van het netwerk door stellen van toelatingseisen
  • Inzicht in opleiding, ervaring en kwaliteit van de professionals 
  • Grip op inhuur en spent via dashboard, maatwerk rapportages en forecasts 
  • Afgedekte risico’s 
  • Totale administratieve ondersteuning via Myler


Myler is bewezen compliant, efficiënt en een partner. Wilt u meer weten over de voordelen van een Branded Network voor uw organisatie? Vul dan  dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.