Myler.nl
Onze werkwijze

De juiste match tussen opdrachtgever en professional

Wij doen er alles aan om de juiste IT’er met onze opdrachtgevers te matchen. Dit is meer dan alleen een CV schuiven, het is namelijk matchmaking. Wij geloven in de ‘greatness’ van onze IT-professionals, daar waar zij perfect de teams binnen jouw organisatie aanvullen. Op deze manier helpen wij niet alleen IT-professionals aan uitdagende opdrachten, maar dragen wij ook een steentje bij aan jouw succesvolle organisatie. Wij bouwen mee aan geweldige teams, is jouw organisatie er ook klaar voor?

Exact wat jouw organisatie nodig heeft

Onze werkwijze bij Myler
Onze werkwijze voor opdrachtgevers

De belangrijkste reden waarom Myler ontstaan is, is om het onrecht in de markt tegen te gaan. We zien onszelf niet als een superheld, maar de factor die IT-professionals en onze opdrachtgever op de juiste manier matcht. Doordat wij direct met onze opdrachtgevers en IT-professionals samenwerken, werken we niet met gestapelde tarieven en maken we geen gebruik van tussenpartijen. Transparant en met inzicht in en grip op de flexibele schil van jouw organisatie. Op deze manier faciliteren wij sinds 2009 voor diverse opdrachtgevers de juiste IT-specialisten binnen onder meer de IT-industrie, de Automotive branche, Rijksoverheden, de hightech industrie, de financiële sector en andere zakelijke dienstverlening.

Of je nu behoefte hebt aan IT-professionals voor korte opdrachten of vast dienstverband, ingezet vanuit Nederland of via onze internationale partners; wij organiseren en faciliteren het gehele resource, payrolling- en contractproces van jouw organisatie.

Waarom kiezen voor Myler?
Snel beschikbaar en flexibel inzetbare IT-professionals nodig? Met ons netwerk bestaande uit meer dan 40.000 IT-professionals en ruim 200 aangesloten leveranciers met specifieke specialisten hebben wij vrijwel altijd de juiste IT-professional beschikbaar.

Verwachte vraag
Heb je inzichtelijk welke IT-expertise je organisatie de aankomende tijd nodig heeft? Wij helpen je graag mee om dit inzichtelijk te krijgen. Via jouw eigen besloten Branded Network op Myler.nl brengen we de juiste IT-professionals samen zodat er direct een specialist beschikbaar is wanneer jouw vraag concreet wordt. In het afgesloten netwerk kunnen eenvoudig opdrachten worden geplaatst en maken wij constant de kwaliteit, ervaring, opleiding van de professionals en de beschikbaarheid inzichtelijk in. Op deze manier helpen we niet alleen met de huidige vraag naar IT-specialisten, maar bieden we ook al een oplossing voor de vraag van morgen.

En verder…
Naast het Branded netwerk bieden we je nog vele andere mogelijkheden om de juiste IT-professionals te vinden voor jouw organisatie. Benieuwd wat je we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan snel onder op deze pagina het volledige dienstverleningaanbod voor opdrachtgevers.

Diensten die bij je passen

Hoe mogen we jou tot dienst zijn?

Onze opdrachtgevers

 • Logo Achmea
 • Logo CAK
 • Logo ASML
 • Logo Fujitsu
 • Logo Universiteit Utrecht
 • Logo Politie
 • Belastingdienst Logo
 • Logo Nutreco
 • Bovib Keurmerk: integriteit, financiele betrouwbaarheid, transparantie, kwaliteit
 • Certificaat FIRA: Sustainability
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 Certificering
 • Nen