Betekenisvolle relaties met leveranciers en partners!

Partnerprogramma

Zijn jouw medewerkers perfect inzetbaar bij onze opdrachtgevers? Heb jij behoefte aan een strategisch partner die met je meekijkt naar de markt, of je zelfs helpt door het succesvol inzetten van een partnernetwerk om nieuwe business te genereren? Onze leveranciers en partners zijn er in verschillende soorten en maten. Wat is de beste oplossing voor jouw organisatie?

Waarom kiezen voor het Partnerprogramma van Myler

Geen enkele leverancier of partner van ons is hetzelfde. Zo heeft iedere organisatie zijn eigen focus, expertises en behoeften en dat is natuurlijk wederzijds. Daarom hebben we binnen Myler gekozen voor vier soorten samenwerkingsmogelijkheden, maar wel allemaal met hetzelfde doel, namelijk: samen meerwaarde creëren binnen onze gemeenschappelijke business.

We zien ons Partnerprogramma als een groeimodel. Op deze manier bieden we je graag de unieke mogelijkheid om samen te groeien naar een steeds waardevoller partnerschap. Dit doen we aan de hand van een tiental diensten. Welke vorm van samenwerken bij jou past hangt af van jouw behoeftes. We leggen je graag uit welke vier smaken, ook wel samenwerkingsvormen, we binnen ons Partnerprogramma aanbieden.

Samenwerken bij Myler
Het partnerprogramma van Myler
Partnerprogramma

Onze vier smaken

Zoals al benoemd is het Partnerprogramma gebaseerd op een groeimodel. Zo is het mogelijk om van Leverancier te groeien naar een Voorkeursleverancier samenwerking, of zelfs naar Partner tot uiteindelijk een Strategisch partner. Wat dit exact inhoudt leggen we je graag uit.

Leverancier
Als leverancier zetten we graag jouw medewerkers in op de opdrachten van onze opdrachtgevers. Hierbij bieden we je onder andere ook contractbeheermogelijkheden, payrolloplossingen en krijg je een eigen leveranciersaccount op Myler.nl

Voorkeursleverancier
Vaak weten we exact welke behoefte aan IT-specialisme onze opdrachtgevers in de toekomst hebben. Heeft jouw organisatie bepaalde expertises die hier goed bij aansluiten? Bij de Voorkeursleveranciers dienstverlening heb je méér contactmomenten met de resourcemanagers van Myler; zowel vooraf als tijdens het recruitment proces. Zo leveren we samen de beste IT-professionals op de juiste momenten.

Partner
Heb je meer behoefte aan een strategisch partner die je de mogelijkheid geeft om jouw eigen medewerkers te etaleren? Wil je jouw medewerkers binden aan veel gezochte profielen van onze opdrachtgevers? Door middel van onze Business Intelligence tooling krijg je binnen dit partnerschap zelfs inzicht in onze gezamenlijke business. Daarnaast krijgen jouw medewerkers voorrang bij gelijke geschiktheid in het recruitmentproces. Lastig om een bepaalde IT-expertise te leveren? Geen probleem! We geven je zélfs de mogelijkheid om passende IT-specialisten uit ons netwerk van 40.000 IT-professionals aan te bieden op opdrachten van jouw opdrachtgevers.

Strategisch Partner
Samen profiteren van elkaar expertises en een langdurige relatie opbouwen. Dat staat bij deze samenwerking centraal. Zo helpen we elkaar met versterkende salesleads, het doormaken van wederzijdse groei en ontzorgen wij je als resourcepartner bij het inrichten van het resourceproces. Daarnaast helpen we je graag met het opbouwen van talentpool(s) en screening & matching van professionals voor jouw opdrachten/functies. Om op dit niveau samen te werken vergt van beide partijen veel aandacht, maar uit zich vervolgens wél in mooie nieuwe mogelijkheden.

Meer weten over het Partnerprogramma van Myler?

Andere diensten die wellicht bij je passen

We kijken graag met je naar betekenisvolle samenwerkingmogelijkheden!

Onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco