Myler is wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Myler gebruikt deze voor het optimaliseren van de website, het integreren van social media en gebruik van video materiaal. Lees meer in onze privacy verklaring.

Waarom werken via Myler

Myler wil arbeidsrelaties slimmer organiseren. Vanuit ons netwerk van professionals faciliteren wij voor verschillende opdrachtgevers in onder andere IT en zakelijke dienstverlening, snel de juiste specialisten.

Over Myler

Een van de redenen waarom Myler is ontstaan in 2009, is het bestaande onrecht in de markt. Door direct met opdrachtgevers en professionals samen te werken, is er geen sprake van gestapelde tarieven, waarbij meerdere tussenpartijen marge ontvangen. Myler is transparant en werkt zonder concurrentiebeding. Bij Myler geen lastige constructies, maar inzicht in en grip op de flexibele schil van uw bedrijf.

Waarom Myler

Snel beschikbaar en flexibel inzetbaar personeel nodig? Een profiel opstellen, daarbij de juiste persoon selecteren en tarief onderhandeling kost al snel zes weken. Myler probeert met slimme IT oplossingen arbeidsrelaties slimmer te organiseren. Met ons netwerk van 20.000 professionals en ruim 200 aangesloten leveranciers met specifieke specialisten hebben wij altijd verschillende specialisten beschikbaar. Via de Branded Network oplossing van Myler kunt u verschillende specialisten samenbrengen in een online flexpool en krijgt u hiermee grip en inzicht in uw flexibele schil.

Verwachte vraag

Verwacht u voor verschillende projecten flexibele krachten nodig te hebben? Wanneer de functieprofielen hiervoor vooraf bekend zijn, zijn kandidaten al gevonden bij Myler voordat uw vraag concreet wordt. Op basis van uw vraag brengt Myler professionals uit eigen netwerk samen in Branded Networks zodat er direct een specialist beschikbaar is als het project start. Indien de juiste expertise niet in het netwerk beschikbaar is, zorgt Myler via zoekopdrachten en social media acties voor professionals die aansluiten bij uw project en bedrijf.

Inzicht in uw flexibele schil

Krijg en behoud inzicht in uw flexibele schil door middel van de Branded Network oplossing van Myler. Een Branded Network is een online flexpool rondom de opdrachtgever. Deze pool is gemakkelijk te managen door vooraf vastgestelde toelatingseisen. In het afgesloten netwerk kunnen eenvoudig opdrachten worden geplaatst en is er constant inzicht in kwaliteit, ervaring en opleiding van de professionals binnen het Branded Network. Daarnaast kan er een persoonlijke relatie worden opgebouwd met de flexibele schil. Het netwerk wordt door Myler op maat gemaakt in de look & feel van de opdrachtgever.

Myler is bewezen compliant, efficiënt en een partner. Wilt u meer weten over de voordelen van een Branded Network voor uw organisatie? Lees dan   hier verder over onze Branded Networks. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een demo.