Myler is wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Myler gebruikt deze voor het optimaliseren van de website, het integreren van social media en gebruik van video materiaal. Lees meer in onze privacy verklaring.

Wat we bieden

Wanneer u met Myler samenwerkt, bieden wij altijd een hoog serviceniveau. Zo is Myler een gecertificeerde partner, bieden wij service op maat en borgen we kwaliteit door heldere afspraken.

 

Branded Networks

Myler biedt opdrachtgevers vanuit een breed en divers netwerk met tienduizenden professionals en honderden suppliers een op de opdrachtgever ingericht netwerk met expertise. Alles binnen één omgeving: Een Branded Network. Deze kunt u als opdrachtgever direct benaderen voor een kennismakingsgesprek of uitnodigen om te solliciteren op een mooie opdracht binnen uw organisatie. Zit de juiste kandidaat nog niet in uw Branded Network, dan staat een team met Relation Managers klaar om u te helpen de match te maken en de opdracht gericht onder de aandacht te brengen van het Myler netwerk.

Kennismanagement

Myler biedt diensten aan in het borgen van kennis bij uitstroom van (flex)personeel van een organisatie.

Analyses en rapportages

Myler levert analyses en opdracht-evaluaties na iedere opdracht. Dit geeft u als opdrachtgever meer inzicht of het profiel wel of niet goed aansluit. Daarnaast worden op basis van de afspraken die u met Myler maakt over onze dienstverlening rapportages opgesteld zodat u altijd goed inzicht heeft in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Concurrentiebeding

Bij Myler werkt een contract niet op basis van een concurrentiebeding. Na een Myler opdracht kan een professional werken via een andere partij.

Screening

Myler voert wettelijke screening uit. Deze kan aangevuld worden met screeningsonderdelen die vanuit uw organisatie gewenst of vereist zijn.

Single Point of Contact

Bij Myler heeft u een vast accountteam tot uw beschikking die uw organisatie, uw wensen en de gemaakte afspraken kent. Zo kunt u efficiënt en op een prettige wijze contact onderhouden en weet u met wie u contact op kunt nemen bij vragen of afstemming.

NEN 4400 certificering

Myler is een NEN 4400 gecertificeerde arbeidsbemiddelaar. Met dit certificaat toont Myler aan een betrouwbare partij te zijn, waarbij de risico’s omtrent het inlenen van tijdelijk personeel voor de opdrachtgevers van Myler tot een absoluut minimum zijn beperkt. 

Digitale omgeving met persoonlijke dienstverlening

Myler biedt een hoogwaardige omgeving met slimme services en met geautomatiseerde processen. Zo houden we meer tijd over voor u en kunnen we toch werken tegen scherpe tarieven.

Myler is bewezen compliant, efficiënt en een partner. Wilt u meer weten over de voordelen van een Branded Network voor uw organisatie? Vul dan  dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.