Wij helpen je aan de perfecte match!

Werving & Selectie

Bij Myler doen we meer dan alleen het plaatsen van tijdelijke IT-professionals, zoals andere detachering- en werving- en selectiebueaus. Het kan namelijk zo zijn dat je op zoek bent naar IT-specialisten voor vast dienstverband. Dit begrijpen wij heel goed. Natuurlijk willen we hier graag de helpende hand in bieden! Of het nu gaat om het werven van IT-specialisten, het zoeken van nieuw talent of het ontzorgen van het gehele recruitmentproces, wij staan in de startblokken!

Wat we voor je kunnen betekenen

Opdrachtgevers van Myler
Werving & Selectie via Myler

Is IT Werving en Selectie lastig, traag en moeilijk? Dit zijn kenmerken die onze opdrachtgevers vaak in de mond nemen over het recruitmentproces. Wij gaan graag de uitdaging aan om je het tegendeel te bewijzen met onze Werving en Selectie dienstverlening. Ben jij op zoek naar de beste IT-professional voor the job?

Voordat wij voor je gaan selecteren en werven creëren we samen met jou het ideale profiel. Iedere zoekopdracht is uniek, daarom stemmen we samen met jou de zoekmethode af. Hierin hebben we een eigentijdse manier van werken voor het perfecte resultaat: tijdelijke arbeidskrachten, vaste medewerkers of zelfs deta-vast.

Jouw behoefte is ons beginpunt. Binnen korte tijd staat die perfecte match bij jou voor de deur, klaar om aan de slag te gaan.

Onze services

Werving & Selectie

Wij adviseren je graag over hoe je de meest geschikte IT-professionial voor jouw organisatie kan bereiken. Daarnaast hebben wij een database met duizenden potentiele kandidaten die we direct kunnen benaderen. Mocht daar niet de perfecte match uit voort komen, dan werven en selecteren wij proactief professionals die wél passen bij jouw vraag. Binnen een korte tijd ben jij klaar om het eerste sollicitatiegesprek in te plannen. Gemakkelijk toch?

 


Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Heb je niet alleen behoefte aan de perfecte IT-professional door middel van Werving en Selectie, maar kan je ook wat hulp gebruiken bij het gehele recruitmentproces? Dit is ook zeker een mogelijkheid! Met jaren ervaring helpen we je gemakkelijk en snel aan dé IT-professional die exact past bij jouw behoeftes. Wij zijn jouw partner in zowel vaste- als tijdelijke arbeidskrachten of in de maatwerkoplossingen die passen bij jouw organisatie.

Meer weten over Werving & Selectie of RPO bij Myler?

Onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco