De koffie staat klaar!

Ons bezoekadres

Bezoekersadres
Vliegend Hertlaan 65-67
3526 KT Utrecht

Postadres
Postbus 85426
3508 AK Utrecht

Contact
Wil je contact met ons opnemen? Wij staan voor je klaar. We zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer: +31(0)30 711 4777 of gebruik de chatfunctie op onze website. Algemene vragen kunnen ook via het contactformulier worden gesteld.

Kantoor gebouw Le Mirage van Myler
Onze adresgegevens

Routebeschrijving

Plan via Google Maps direct je reis naar ons kantoor.

A2 vanuit Amsterdam
Bij het knooppunt Oudenrijn volg je de twee rechterrijstroken om de borden E30/E35 richting Arnhem te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Houten/E311/A12. Houd opnieuw rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op.

(*) Vervolgens rij je rechtdoor tot aan de rotonde Europaplein. Bij de verkeerslichten ga je rechtsaf. Direct na het tankstation ga je rechtsaf de Eendrachtlaan in en daarna ga je bij de tweede oprit rechtsaf. Je kan je melden bij de intercom van de parkeergarage (tweede slagboom).

A2 vanuit ’s-Hertogenbosch
Bij knooppunt Oudenrijn volg je de borden E30/A12 richting Amersfoort/Arnhem. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).

A27 vanuit Hilversum
Bij knooppunt Lunetten de Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag (A12) aanhouden. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).

A12 vanuit Den Haag/Rotterdam
Bij knooppunt Oudenrijn volg je de drie rechterrijstroken richting Nieuwegein/Houten. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).

Het bezoekadres van Myler
Routebeschrijving Myler

Openbaar Vervoer

Myler is vanaf Utrecht Centraal bereikbaar met de tram (richting Nieuwegein-Zuid en/of IJsselstein). De tram vertrekt vanaf de Jaarbeurszijde. Bij de halte Kanaleneiland-Zuid stap je uit en loop je terug richting de rotonde. In de hoge toren (kantoorgebouw ‘’Le Mirage’’) zit Myler gevestigd. Deze toren kun je niet missen. Plan eenvoudig je reis via 9292.nl

Administratieve gegevens
Myler is de handelsnaam van Myler. B.V.
KVK 30242711 
BTW NL.8196.10.380.B01

Onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco