Bezoekadres

Bezoekadres

Vliegend Hertlaan 65-67
3526 KT Utrecht

Postadres

Postbus 85426
3508 AK Utrecht

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Wij staan voor je klaar. We zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer: +31(0)30 711 4777 of gebruik de chatfunctie op onze website. Algemene vragen kunnen ook via het contactformulier worden gesteld.

Routebeschrijving

Auto

A2 vanuit Amsterdam

Bij het knooppunt Oudenrijn volg je de twee rechterrijstroken om de borden E30/E35 richting Arnhem te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Houten/E311/A12. Houd opnieuw rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op.

(*) Vervolgens rij je rechtdoor tot aan de rotonde Europaplein. Bij de verkeerslichten ga je rechtsaf. Direct na het tankstation ga je rechtsaf de Eendrachtlaan in en daarna ga je bij de tweede oprit rechtsaf. Je kan je melden bij de intercom van de parkeergarage (tweede slagboom).

A2 vanuit ’s-Hertogenbosch

Bij knooppunt Oudenrijn volg je de borden E30/A12 richting Amersfoort/Arnhem. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).

A27 vanuit Hilversum

Bij knooppunt Lunetten de Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag (A12) aanhouden. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).

A12 vanuit Den Haag/Rotterdam

Bij knooppunt Oudenrijn volg je de drie rechterrijstroken richting Nieuwegein/Houten. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).

Plan via deze Google Maps direct je reis naar ons kantoor.

Openbaar Vervoer

Myler is vanaf Utrecht Centraal bereikbaar met de tram (richting Nieuwegein-Zuid en/of IJsselstein). De tram vertrekt vanaf de Jaarbeurszijde. Bij de halte Kanaleneiland-Zuid stap je uit en loop je terug richting de rotonde. In de hoge toren (kantoorgebouw ‘’Le Mirage’’) zit Myler gevestigd. Deze toren kun je niet missen. Plan eenvoudig je reis via 9292.nl

Administratieve gegevens

Myler is de handelsnaam van Myler. B.V.
KVK 30242711 
BTW NL.8196.10.380.B01