Myler is wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Myler gebruikt deze voor het optimaliseren van de website, het integreren van social media en gebruik van video materiaal. Lees meer in onze privacy verklaring.

Contact

Myler.nl

 

Bezoekersadres

Herculesplein 104a

3584 AA Utrecht

 

Postadres

Postbus 85426

3508 AK Utrecht

 

Contact

Wilt u contact met ons opnemen?

Dat kan via ons algemene telefoonnummer:

+31(0)30 711 4777

Keuzemenu:

#1 - Operations

#2 - Finance

#3 - Resource & Relation Management

#4 - Marketing & Communicatie (inclusief helpdesk website)

#5 - Branded Networks

Voor persoonlijke contactgegevens vindt u hier een overzicht.

 

Algemene vragen kunnen ook via e-mail worden gesteld op: info@myler.nl of via het  contactformulier.

 

Routebeschrijving

 

Auto

Myler is goed bereikbaar vanaf de grote snelwegen rond Utrecht en is gevestigd direct naast de afrit naar Stadion Galgewaard vanaf de Waterlinieweg. Op de afrit ziet u aan uw rechterzijde direct het gebouw waarbinnen Myler is gevestigd. Het gebouw is goed te herkennen aan de toren aan de voorzijde van Conclusion'. Aan het einde van de afrit moet u rechts voorsorteren en kunt u direct afslaan de parkeergarage in (Q-Park Galgewaard). Vanuit de parkeergarage kunt u direct het gebouw binnenlopen. Myler zit in het kantorencomplex aan de achterzijde op de tweede etage. Binnen het gebouw is een routing aanwezig. Er zijn daarnaast overdag medewerkers van de beveiliging aanwezig die u - indien nodig - graag de weg wijzen.

Link Google Maps

 

Openbaar Vervoer

Het kantoor van Myler is gevestigd in een kantorencomplex naast het voetbalstadion van FC Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal zijn er twee goede busverbindingen:

Lijn 12 is de verbinding tussen het station en de universiteit. Er rijden de hele dag door bussen. U stapt het beste uit bij halte 'Stadion Galgewaard'. Vervolgens loopt u rechts om het stadion een plein op tussen het kantorencomplex (te herkennen aan een hoge toren met 'Conclusion' erop) en het stadion door. Myler zit in het kantorencomplex aan de achterzijde op de tweede etage. Binnen het gebouw is een routing aanwezig. Er zijn daarnaast overdag medewerkers van de beveiliging aanwezig die u - indien nodig - graag de weg wijzen.

 

U kunt eenvoudig uw reis plannen via NS.nl en/of 9292.nl

 

Administratieve gegevens

Myler is de handelsnaam van Myler. B.V.

KVK 30242711 

BTW NL.8196.10.380.B01