Myler is wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Myler gebruikt deze voor het optimaliseren van de website, het integreren van social media en gebruik van video materiaal. Lees meer in onze privacy verklaring.

Contact

Myler.nl

 

Bezoekersadres

Vliegend Hertlaan 65-67

3526 KT Utrecht

 

Postadres

Postbus 85426

3508 AK Utrecht

 

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via ons algemene telefoonnummer: +31(0)30 711 4777

Algemene vragen kunnen ook via e-mail worden gesteld op: support@myler.nl of via het  contactformulier.

 

Routebeschrijving

 

Auto

A2 vanuit Amsterdam

Bij het knooppunt Oudenrijn volg je de twee rechterrijstroken om de borden E30/E35 richting Arnhem te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Houten/E311/A12. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op.

(*) Vervolgens rij je rechtdoor tot aan de rotonde Europaplein. Bij de verkeerslichten ga je rechtsaf. Direct na het tankstation ga je rechtsaf de Eendrachtlaan in en daarna ga je bij de tweede oprit rechtsaf. Je kan je melden bij de intercom van de parkeergarage (tweede slagboom).
 

A2 vanuit ’s-Hertogenbosch

Bij knooppunt Oudenrijn volg je de borden E30/A12 richting Amersfoort/Arnhem. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).
 

A27 vanuit Hilversum

Bij knooppunt Lunetten de Ring Utrecht/Rotterdam/Den Haag (A12) aanhouden. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).


A12 vanuit Den Haag/Rotterdam

Bij knooppunt Oudenrijn volg je de drie rechterrijstroken richting Nieuwegein/Houten. Houd rechts aan en volg de borden voor Kanaleneiland/Jaarbeurs (afrit 17). Aan het einde van de afrit ga je linksaf de Europalaan op. Gaat verder vanaf (*).

Link Google Maps

 

Openbaar Vervoer

Myler is vanaf Utrecht Centraal bereikbaar met de tram (richting Nieuwegein-Zuid en/of IJsselstein), de tram vertrekt vanaf de Jaarbeurszijde. Bij de halte Kanaleneiland-Zuid stap je uit en loop je terug richting de rotonde. In de hoge toren (kantoorgebouw ‘’Le Mirage’’) zit Myler gevestigd, kan niet missen. Je kunt eenvoudig uw reis plannen via 9292.nl

 

Administratieve gegevens

Myler is de handelsnaam van Myler. B.V.

KVK 30242711 

BTW NL.8196.10.380.B01