Over ons

Onze missie

Myler verbindt.

Wij verbinden IT’ers met opdrachtgevers. 

Mensen verbinden is voor ons veel meer dan pure dienstverlening en ‘het schuiven van de poppetjes’. Ons doel is om van mensen die samenwerken echt een team te maken. Niet alleen je expertise is dan belangrijk, vooral ook wie je bent en hoe je bent. Als dit optimaal op elkaar afgestemd is, zijn IT’er en opdrachtgever een sterk team. En hoe sterker het team, hoe beter het resultaat. 

Myler - Where great people team up.

Over Myler

Onze visie

Niet matching, maar matchmaking

Het samenbrengen van een IT’er en opdrachtgever is meer dan CV schuiven. Het is matchmaking; het aanvullen van teams om deze succesvol te laten zijn voor het bedrijf waarbinnen deze actief zijn. Door optimaal onze service hierop af te stemmen bouwen wij mee aan geweldige teams.

De vraag naar Flex versnelt

De versnelling van de technologische ontwikkelingen, met name die van de emerging technologies, doet de vraag naar flexibele IT-professionals krachtig stijgen. Deze ontwikkelingen zorgen voor grote groeikansen en mogelijkheden om nóg klantgerichter te werken. Tegelijkertijd ontstaan hierdoor uitdagingen in het tijdig aansluiten van flexibele teamleden binnen IT-afdelingen van organisaties. De ideale IT-professional bestaat niet, het ideale IT-team wel.

Information Technology wordt Business Technology

IT-projecten worden steeds belangrijker. Innovatieve IT-oplossingen maken het bijvoorbeeld mogelijk om te produceren, offreren, facturen en zelfs te communiceren. Met name projecten die te maken hebben met het primaire proces van ondernemingen zoals innovatie, marketing, sales en klantenservice groeien sterk. De verwevenheid van IT in onze dagelijkse bedrijfsprocessen is zo hoog dat we niet meer zonder zouden kunnen, laat staan willen. Wij denken graag met je mee om jouw IT-team zo optimaal mogelijk in te richten.

Cultuur

Wij geloven dat iedereen op een bepaalde manier 'greatness' toevoegt aan onze dienstverlening. Dit herkennen we in motivatie en passie. Onze open kantoorruimte, de platte en professionele organisatie en informele omgang met elkaar, helpen ons om elke dag weer met plezier met elkaar te werken. Samen willen we de ervaring van onze klanten continu verbeteren en succesvoller maken. Onze managers zorgen voor condities waardoor deze greatness tot uiting komt. Zo ontstaat een enorme hoeveelheid energie en creativiteit binnen een klant- of projectteam.Greatness

Bij Myler willen we de ‘best in class’ zijn. Dit betekent bij ons vooral dat we dienstbaar zijn, we focussen ons op het succes en de ervaring van de klant. Bij best in class gaat het ons om het team dat helpt de klant nóg succesvoller te zijn.

Nog meer informatie over onze cultuur en waarden lees je in onze Code of Conduct.

Open cultuur

Wil jij werken bij Myler?

Een greep uit onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco