Onze historie

Van oprichting tot nu

Februari 2009

Myler wordt opgericht vanuit een joint venture tussen Achmea en Numa Group.

Myler heeft als doel frustraties in de markt weg te nemen met een online dienstverlening, contracten zonder concurrentiebeding, gestapelde tarieven en een nette betalingstermijn van 30 dagen. Myler start zijn business als ‘start-up’ binnen het Achmea Innovation Center in Zeist

April 2009

Myler lanceert de Alpha Community. Deze community met Myler leden wordt betrokken in verdere ontwikkelingen van de organisatie.

Januari 2010

Binnen een jaar is het Myler netwerk gegroeid met duizenden IT-professionals. Er is veel aandacht voor ons initiatief vanuit media. We worden zelfs als voorbeeldcase aangehaald in het managementboek van het jaar ‘Connect’, door Menno Lanting. We voelen dat onze aanpak werkt.

Augustus 2012

Een Myler-mijlpaal! Myler telt 10.000 leden

Oktober 2012

Inmiddels zijn enkele grote klanten aangesloten bij Myler. Myler groeit en vindt in Utrecht een nieuwe kantoorruimte.

December 2012

Myler wint de FD Gazellen top 100. Tussen 2009 en 2011 groeide geen bedrijf in Nederland sneller. Myler realiseerde een groei van 1503%.

Juli 2014

Numa Group neemt het belang van Achmea over en wordt 100% eigenaar van Myler.

September 2014

We starten  met Agile website ontwikkeling.

Juni 2015

H2 Equity Partners neemt belang in Myler. Twee weken later wordt IT-bemiddelaar Jenrick overgenomen. Hierdoor groeit de organisatie flink en wordt het dienstenpakket uitgebreid met Werving & Selectie en Payroll Services.

Januari 2016

Een nieuwe dienstverlening wordt gelanceerd: Global Sourcing.

Februari 2017

Myler maakt bekend dat over 2016 ruim € 200 miljoen omzet is gerealiseerd. Daarmee staan we in de top 3 van bemiddelaars in IT-professionals.

Maart 2017

Met de verhuizing naar ons grotere nieuwe kantoor in Le Mirage in Utrecht, kunnen we ook komende jaren bijven doorgroeien.

Mei 2017

Myler telt 40.000 leden en het netwerk groeit sneller dan ooit. Dagelijks zijn via Mlyer circa 2.000 IT-professionals aan het werk in teams bij onze opdrachtgevers.

Mei 2018

We lanceren een eigen urenregstratiesysteem waarmee factureren met Selfbilling mogelijk is. De doorlooptijd van het facturatieproces wordt hiermee verkort en de kans op fouten verminderd.

Juli 2018

HeadFirst Group neemt Myler over. De nieuwe groep is marktleider in IT bemiddeling en biedt een nog breder pakket aan diensten en opdrachten.

Een greep uit onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo CAK
  • Logo Wehkamp
  • Logo Nutreco