Kom jij ons team versterken?

Werken bij Myler

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Binnen Myler zijn we werkzaam in een snel veranderende wereld, die gedreven is door de ontwikkeling van het internet, globalisering van de arbeidsmarkt en alle innovaties die hiermee gepaard gaat. Ontdek jouw uitdaging op deze pagina! Hebben we op dit moment geen droombaan voor je? Dan horen we graag meer over jouw talenten door middel van een open sollicitatie!

Wie wij zijn

Werken bij Myler

Onze missie is verbinden. Dit doen we in ons dagelijkse werk met onze opdrachtgevers, partners en IT-professionals, maar ook in ons eigen Myler-team! Waarom Myler succesvol is? Iedere dag gaan onze collega’s samen de uitdaging aan om nóg beter onze stakeholders te bedienen. We gaan altijd voor de perfecte match maken tussen onze opdrachtgevers en IT-professionals. Om deze match te maken kijken we verder dan alleen een expertise, namelijk naar persoonlijkheid. Hierdoor werk je niet alleen samen, maar ben je echt een team!

Myler is een plek waar je de kans krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Je werkt in ons inspirerende kantoor gebouw, dat we met onze eigen inspiratie, creativiteit en blote handen hebben ingericht. Hard work pays off, want wat zijn we trots! Amibitie, betrouwbaarheid en een tikkeltje lef, dat zijn de ingrediënten die we graag terug zien bij onze mensen. Sta jij te trappelen? Kijk dan snel naar ons vacature aanbod! Myler - Where great people team up.

Recente vacatures

Vacature Associate Bidmanagement

Vacature Associate Bidmanagement

Bij Myler zijn wij intern, ter ondersteuning van het salesteam, op zoek naar een Associate Bidmanagement (40 uur). Ben jij die sterk analytische, communicatieve Associate die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op!

Vacature Medewerker Contractmanagement

Vacature Medewerker Contractmanagement

Bij Myler zijn wij intern op zoek naar een Medewerker Contractmanagement (40 uur). Ben jij die energieke, resultaatgerichte persoon die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op!

Vacature Senior Marketeer

Vacature Senior Marketeer

Bij Myler zijn wij intern, ter ondersteuning van de marketingafdeling, op zoek naar een Senior Marketeer (40 uur). Ben jij die creatieve, energieke Marketeer die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op!

Onze opdrachtgevers

  • Logo Achmea
  • Logo CAK
  • Logo ASML
  • Logo Fujitsu
  • Logo Universiteit Utrecht
  • Logo Politie
  • Logo Rijksoverheid
  • Logo Nutreco
  • Logo HP Hewlett Packard