Myler is wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Myler gebruikt deze voor het optimaliseren van de website, het integreren van social media en gebruik van video materiaal. Lees meer in onze privacy verklaring.

Arbeidsrelaties slimmer organiseren.
35000 professionals
27 opdrachtgevers
6423 opdrachten in:

Zij werken al via Myler

Hoe we werken

Myler wil arbeidsrelaties slimmer organiseren. Vanuit ons netwerk met preferred suppliers en zelfstandige professionals organiseren wij voor opdrachtgevers een netwerk met specialisten (Branded Network). In deze netwerken krijgen zij voorrang op opdrachten bij de opdrachtgever. Daarnaast kan de opdrachtgever direct profielen van uw medewerkers bekijken en deze uitnodigen voor een gesprek of selecteren voor een openstaande opdracht.

Preferred Suppliers kunnen alleen een profiel op uitnodiging van Myler aanmaken. Wanneer u hierin geinteresseerd bent, neem dan a.u.b. contact met ons op via het aanmeldingsformulier.

Exclusieve Branded Networks

Een Branded Network is een online netwerk op Myler.nl rondom een opdrachtgever. In dit netwerk vormen specialisten een flexpool op hetzelfde vakgebied voor een specifieke opdrachtgever. Lees meer

Bekijk alle Branded Networks

Wij worden gewaardeerd met een 7,1 door onze preferred suppliers

In vier stappen aan het werk

2

Vul uw preferred 
suppliers profiel in

3

Voeg uw
professionals toe

4

Plaats uw
professionals op 
onze opdrachten

De voordelen op een rij

  • Toegang tot prachtige opdrachtgevers
  • Honderden interessante opdrachten via ons netwerk
  • Uw persoonlijke Relation Manager zoekt voor uw medewerkers de beste opdrachten
  • Exclusieve Branded Networks die aansluiten op het specialisme van uw medewerkers
  • Profiteer van exclusieve kortingen

Als Relation Manager bij Myler ben ik uw persoonlijke contactpersoon en verbind ik u met de beste opdrachtgevers en opdrachten. Voor vragen kunt u altijd bellen of mailen met mij of een van mijn collega’s.

Ilona Sluis
Relation Manager Myler

Myler, arbeidsrelaties slimmer organiseren.